Redactia.ro
Home » TV » Cum arăta ispita Roxana de la «Insula iubirii» înainte să devină celebră. Nici fanii înversunați nu ar putea să o recunoască ușor

Cum arăta ispita Roxana de la «Insula iubirii» înainte să devină celebră. Nici fanii înversunați nu ar putea să o recunoască ușor

GALERIE FOTO (2) roxana

Insula iubirii a ajuns la sezonul cu numărul 7, iar telespectatorii par să fie foarte interesați de modul în care evoluează relațiile celor cinci cupluri care au intrat în competiție pentru a-și testa iubirea. La fel ca în fiecare sezon, producătorii s-au străduit să aleagă cele mai apetisante ispite din punct de vedere fizic. Nu doar frumusețea le recomandă, totuși, pe ispitele din acest sezon, ci și capacitatea lor de a se face plăcute ușor, simțul umorului și istețimea. Roxana este una dintre ispitele feminine ale acestui sezon. Nimeni nu ar putea ghici, însă, cum arăta tânăra în urmă cu un deceniu.

Cum arăta ispita Roxana de la Insula iubirii înainte să devină celebră. Nici fanii înversunați nu ar putea să o recunoască ușor

Roxana este una dintre ispitele feminine ale acestui sezon. Are 25 de ani, un trup lucrat la sală, un zâmbet strălucitor care nu ar lăsa pe nimeni indiferent și o personalitate jovială, fiind o femeie dornică de aventură și de adrenalină. Ea a reușit să atragă atenția unora dintre concurenți, dar recunoaste că Bogdan, iubitul Claudiei, este bărbatul care o atrage cel mai mult din punct de vedere fizic. Roxana este pasionată de tatuaje, iar pielea i-a devenit pânză pentru mai mulți artiști tatuatori.

Roxana a plecat de acasă la 18 ani pentru a deveni independentă din punct de vedere financiar și a muncit mai mulți ani în străinătate. Ea a revenit apoi, în România.

Roxana
Așa arăta Roxana înainte să devină cunoscută

Roxana pare să fi apelat la serviciile medicilor esteticieni

Întoarsă în țara natală și cu ceva bănuți în buzunar se pare că ispita nu a ezitat să calce pragul medicul estetician. Cel puțin așa pare dacă aruncăm o simplă privire asupra unor fotografii realizate cu multă vreme înainte ca Roxana să devină cunoscută de către o țară întreagă.

Roxana de la Insula Iubirii sezonul 7 nu este străină camerelor de filmat. Telespectatorii au avut ocazia să o vadă pe micile ecrane ale televizoarelor în emisiunea Burlacul din 2021, unde a luptat pentru inima râvnitului burlac Andi Constantin. La vremea respectivă avea doar 23 de ani și susținea ferm că era gata să-și găsească sufletul pereche.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: