Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta iubita lui Tzancă Uraganu la 15 ani? Imaginile i-au cucerit pe fanii Alinei: „Așa mă aranjam eu” FOTO

Cum arăta iubita lui Tzancă Uraganu la 15 ani? Imaginile i-au cucerit pe fanii Alinei: „Așa mă aranjam eu” FOTO

GALERIE FOTO (3) Cum arăta iubita lui Tzancă Uraganu la 15 ani?

Cât de bine arăta iubita lui Tzancă Uraganu la 15 ani! Alina Marymar a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare imagini rare și nemaivăzute din copilăria ei. Încă de pe atunci, tânăra se aranja și punea preț pe înfățișarea ei. Fără doar și poate fanii au fost cuceriți de fotografiile din tinerețea ei! Iată detaliile!

Cum arăta iubita lui Tzancă Uraganu la 15 ani?

Alina Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu, arăta fabulos la 15 ani. Tânără era pasionată încă de pe atunci de haine, accesorii și machiaje, motiv pentru care avea o înfățișare ireproșabilă. Totodată, am putea spune că aceasta s-a menținut într-o formă fizică, de-a lungul anilor, foarte bună, deoarece avea și are un corp senzațional cu care își încântă urmăritorii de pe rețelele sociale.

Alina Marymar: „Așa mă aranjam eu”

„Așa mă aranjam eu la 15 ani.”, a scris Alina Marymar pe rețelele de socializare, împărtășindu-le urmăritorilor ei fotografii din copilăria ei.

Sursa foto: Instagram

Tzanca Uraganu și Marymar în vizită la moaștele Sfintei Parascheva

Tzanca Uraganu și iubita lui, Alina Marymar au mers să se roage la moaștele Sfintei Parascheva. Cuplul își dorește mult un copil , motiv pentru care cer ajutor divin.

Este cunoscut faptul că Sfânta Parascheva este ocrotitoarea femeilor și a copiilor. În tradițiile populare se spune că femeile care-și doresc copii și nu pot rămâne însărcinate, trebuie să se roage la Sfânta Parascheva pentru fertilitate. Cunoscut mai este și faptul că Marymar a pierdut o sarcină, anunțul fiind făcut chiar de Tzanca Uraganu. Manelistul a mărturisit, de curând, că-și dorește să aibă un copil cu iubita lui și astfel, au mers să ceară ajutor divin.

„Nu am dat prea multe detalii. A zis doctorul că s-ar putea să fie o sarcină extrauterină. Așa a fost. Nu e nici o problemă. Ne-a anunțat din prima. Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi totul bine. Vom merge înainte.”, spunea Tzancă Uraganu la Antena Stars, la finalul lunii august.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: