Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta Jo în copilărie. Artista a făcut publice fotografiile

Cum arăta Jo în copilărie. Artista a făcut publice fotografiile

GALERIE FOTO (6)

Jo este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Artista a les să împărtășească fanilor mai multe fotografii din copilăria sa. 

Cum arăta Jo în copilărie

Jo este una dintre artistele din România care interacționează cu fanii cel ami mult pe rețelele de socializare. Artista este cunoscută pentru jovialitae, pentru atitudinea pașnică și deschisă pe care o afișează în orice situație. Jo și-a dedicat întreaga atenție asupra muzicii și a carierei în această direcție. Frumoasa blondină a avut colaborări cu diverși alți artiști, iar acum se bucură de succesul la care a ajuns.

Pentru a-și ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, artista a postat ps erie de fotografii din copilărie.

Jo a postat o serie de fotografii alături de tatăl ei, sau de pe vremea când era școlăriță. Artista pare să fi avut stil de pe vremea când era doar o fetiță. Într-una din fotografii, Jo apare cu părul împletit în mai multe codițe atent împletite. Ceea ce face imaginea și mai interesantă este „accesoriul” pe care artista îl poartă, și anume faptul că avea mâna în ghips.

Fotografiile artistei aua dus un val de emoție pe Instagramul blondinei, iar una dintre ele a stârnit chiar și amuzamentul. Mai mult, Jo s-a arătat chiar mulțumită de realizările sale de până acum.

„Aici eram eu mică și eram o regină și o prințesă de la cămin. Eram regina aia rea din Albă ca Zăpada, mama vitegră. Mare artistă. A da, și am avut și mâna ruptă.”,  a spus Jo pe pagina de Instagram.

 

Jo și Juno, separare definitivă

Jo și Juno s-au despărțit definitiv, după ce își mai acordaseră o șansă. Jo a vorbit, în urmă cu câteva săptămâni, despre ruptura dintre ei.

Ioana Anuța, alias Jo și Alex Stanciu, alias Juno, și-au spus adio după doi anid e relație. Cei doi formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar relația lor părea să revină pe calea cea bună după împăcare. Jo a vorbit despre motivul despărțirii și despre ce anume a fost greșit în întreaga relație. Artista a mărturisit că cea mai mare greșealăa  fost faptul că și-a afișat relația.

”Îmi doresc foarte mult ca dintr-un anumit punct al vieții mele să țin foarte privată viața personală. Am greșit că am făcut-o mai publică decât trebuia. Sunt foarte împlinită, am oameni care sunt în jurul meu. Nu o să stresez oamenii cu poveștile mele mai puțin fericite. Mă bucur că am familia fericită și o am aproape, în rest nu contează absolut nimic.”, a declarat Jo, pentru Antena Stars.

Jo și Juno au decis să nu mai locuiască împreună, după despărțire, însă, colaborează în continuare pentru diverse proiecte muzicale. Deși artista a încercat să își ascundă suferința, emoțiile și tristețea s-au simțit în piesele sale.

‘Іubіrеа mеа/ Dе се mа lаѕі tu ѕа mа іnес іn lасrіmі/ Іubіrеа mеа/ Dе се nе іubіm numаі сu fос ѕі раtіmі/ Іubіrеа mеа/ Dе се аі ѕесаt іnіmа mеа сu tоtul/ Іubіrеа mеа/ Аr vrеа ѕі еа іubіrеа tа/ Eu vreau sa-ti dau totul din mine/ Iti dau sufletul, iti dau iubire/ Eu vreau sa-ti fie tie bine/ Si tu te gandesti numai la tine’, sunt doar câteva dintre versurile piesei, pe care a lansat-o după despărțirea de Juno.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: