Redactia.ro
Home » TV » Cum arata Jojo în urmă cu 25 de ani. Actrița este de nerecunoscut

Cum arata Jojo în urmă cu 25 de ani. Actrița este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (2)

Jojo s-a hotărât să le arate fanilor cum arăta ea în urmă cu 25 de ani. Vedeta nu seamănă deloc cu cea pe care o știm. Arată foarte diferit, aproape de nerecunoscut. Artista le-a mai povestit fanilor și despre cum s-a schimbat viața ei în ultimii 25 de ani.

Jojo a povestit că acum 25 de ani era doar un copil. Era o fire idealistă și foarte ambițioasă, care vedea viața doar în nuanțe de roz. Jojo avea doar un singur obiectiv, acela de a reuși în carieră. Aceasta și-a dorit foarte mult să reușească în viața profesională pentru a oferi familiei ei tot ce are nevoie. Pentru Jojo familia este mai presus decât orice altceva.

„M-am gândit să vă spun în câteva rânduri cum s-a schimbat viața mea în ultimii 25 de ani. Acum 25 de ani eram un copil idealist, cu aripi cât cerul și o țintă: aceea de a reuși in viata și de a avea o carieră frumoasă. Îmi doream să ofer familiei mele tot ce nu a avut vreodată. Noi toti am crescut uniti și în spiritul ăsta în familia mea. Asta a fost mereu mai presus de orice altceva.
Citeşte întreaga ştire: Cum arăta Jojo în urmă cu 25 de ani,” a spus Jojo.

Nimeni nu m-a putut opri niciodată!

Spre deosebire de copilul visător care era, vedeta a evoluat foarte mult. Astăzi ea este o femeie în toată regula. Actrița a mai spus că întotdeauna s-a bazat pe noroc. Jojo își dorește ca și copiii ei să-i semene și să fie la fel de norocoși. Vedeta a declarat că își va învăța copiii care este secretul reușitei.

Nimeni nu m-a putut opri niciodată în cei 25 de ani din drumul meu. M-am bazat mereu pe credința mea și steaua mea norocoasa. Azi sunt o idealista-pragmatică, ceea ce înseamnă că am mai învățat câte ceva. Am învățat când și cum să îmi folosesc aripile și mai mult decât atât, acum e randul meu să îmi învăț și să îmi încurajez copiii sa zboare. Eu zic că au fost 25 de ani cu însemnatate și ca fiecare dintre ei m-a alcătuit pe mine cea de azi”, a fost mesajul lui Jojo.

Cătălina Alexandra Grama, cunoscută de public sub numele de scenă Jojo, de la cuvintele „jeune et jolie” (în fr. „tânără și frumoasă”), este o cântăreață, cunoscută vedetă de televiziune și actriță. A apărut în piese de teatru, producții cinematografice și emisiuni de televizate de divertisment. A absolvit Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Hyperion în 2004.

Jojo a debutat în televiziune în anul 1995, la vârsta de doar 14 ani. A jucat în primul său rol de teatru în 2003, iar în 2005 a fost distribuită în primul său rol într-un lung metraj cinematografic.

Citește și: Probleme grave de sănătate pentru Paul Ipate. El și Jojo au părăsit Asia Express! Ana Morodan și Teleșpan le-au luat locul în cursă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: