Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiul Mădălinei Manole. Petru Mircea Jr avea doar un an când mama lui a murit

Cum arată fiul Mădălinei Manole. Petru Mircea Jr avea doar un an când mama lui a murit

GALERIE FOTO (2)

Cum mai arată fiul Mădălinei Manole. Petru Mircea Jr avea doar un an când mama lui a murit.

Cum arată fiul Mădălinei Manole. Petru Mircea Jr avea doar un an când mama lui a murit

Mădălina Manole a fost găsită moartă pe 14 iulie 2010, de ziua ei de naștere. Micuțul ei fiu avea doar un an și o lună pe atunci. Cântăreața îndrăgită nu s-a putut bucura de copilul ei, nu l-a putut vedea cum face primii pași și cum crește, nu a putut avea bucuriile pe care multe mame le au…

Ulterior, Petru Mircea Jr a fost crescut de tatăl său, Petru Mircea. În 2018, instanța a hotărât că fiul Mădălinei Manole nu trebuie să stea numai cu Petru Mircea, ci și cu bunicii materni, însă la un an de la moartea Eugeniei Manole, mama cântăreței. Iar acum, băiatul are 13 ani. Din păcate, bunicul matern nu a petrecut timp cu el, se pare.

„La mulți ani, copil frumos! Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s-a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La multi ani fericiți, copil frumos! La multi ani, pui mic! Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!”, a scris Marian Manole pe rețelele de socializare pe 8 iunie 2022, potrivit a1.ro.

Potrivit a1.ro, imagini cu adolescentul au fost surprinse recent de paparazzi, care l-au pozat alături de tatăl lui în parcarea unui centru comercial. Tatăl îl ținea cu o mână pe după gât. În acea zi, băiatul era îmbrăcat cu niște pantaloni negri, tricou albastru și jachetă neagră.

Foto: preluare a1.ro

Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei, când apropiaţii se pregăteau să o sărbătorească. Avea 43 de ani, un băiat de un an şi o lună, un soţ care o iubea, un album de lansat şi concerte de susţinut până lasfârşitul anului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: