Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată la 19 ani fiica lui Teo Trandafir. Maia e transformată complet | FOTO

Cum arată la 19 ani fiica lui Teo Trandafir. Maia e transformată complet | FOTO

GALERIE FOTO (14)

Teo Trandafir este o mămică mândră care are o fiică de-a dreptul senzațională. La cei 19 ani, Maia s-a transformat într-o domnișoară uimitoare  care arată ca ruptă din revistele cu fotomodele. Iată ce spune mama sa despre ea, dar și ce trăsături are aceasta.

Maia și Teo trandafir pot spune că sunt cele mai bune prietene, tocmai pentru că petrec foarte mult timp împreună și discută despre absolut orice. Prezentatoarea de la Kanal D este extrem de mulțumită de relația pe care o are cu fiica sa și nu ezită niciodată să exprime public ceea ce simte vis-a-vis de acest subiect.

Cum arată în prezent Maia, fiica lui Teo Trandafir

Cu toții își amintesc de micuța Maia care obișnuia să o emoționeze până la lacrimi pe mama sa cu mesaje superbe. Acum a devenit o adevărată domnișoară, plină de încredere și responsabilități în același timp. Maia nu este foarte activă pe rețelele de socializare, preferând să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Totuși, atunci când postează câte o fotografie, atrage imediat atenția prin frumusețea sa și prin intermediul trăsăturilor sale de-a dreptul senzaționale.

Recent, Maia a postat pe Instagram mai multe fotografii, iar fanii săi nu s-au putut abține să nu comenteze. Majoritatea i-au făcut o mulțime de complimente, rămânând surprinși de schimbarea radicală a tinerei.

În imagini se poate observa clar cât de rebelă este tânăra în acest moment, care a optat, printre multe altele, pentru un piercing tri-nazal și o vestimentație lejeră. Teo Trandafir nu pare să aibă nimic împotriva acestei schimbări, fiindu-i alături fiicei sale și susținând-o în tot ceea ce face. Într-o emisiune mai veche, prezentatoarea de la Kanal D a subliniat faptul că fiica sa de 19 ani este liberă să facă orice își dorește și să vină acasă sau să plece oricând își dorește.

„E absolut bestială. Face exact ce o taie capul. Eu sunt lângă ea oricând are nevoie de mine. Dacă are nevoie de mine. Dacă nu, sunt acolo. Asta e important”, a declarat Teo Trandafir.

Ce relație are Teo Trandafir cu fiica sa

Teo Trandafir susține că are o relație impecabilă cu fiica sa, vorbind despre absolut orice. Sinceritatea este punctul cheie, tocmai de aceea prezentatoarea de la Kanal D a simțit nevoia să îi comunice Maiei faptul că a fost adoptată în momentul în care era foarte mică. Acest aspect nu a părut să o deranjeze foarte mult pe tânără, ba din contră.

„Sunt anumite lucruri pe care ea le are și eu nu le am. Are un curaj de a merge mai departe, pe care uneori îl am, alteori am nevoie de un mic sprijin. Este un om just, nu trădează niciodată și asta mi-a plăcut întotdeauna la ea. Dacă vede bullying nu stă și se uită, are întotdeauna reacție”, a declarat Teo Trandafir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: