Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată la 54 de ani Mona Nicolici, știrista cu ochi ca safirele. Ce relație are cu fostele colege, Sandra Stoicescu și Gabriela Firea

Cum arată la 54 de ani Mona Nicolici, știrista cu ochi ca safirele. Ce relație are cu fostele colege, Sandra Stoicescu și Gabriela Firea

GALERIE FOTO (7) Cum arată la 54 de ani Mona Nicolici, știrista cu ochi ca safirele.

Cum arată la 54 de ani Mona Nicolici, știrista cu ochi ca safirele. A fost una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din anii „90. Mona Nicolici a fost colegă de platou cu Radu Coșârcă, Alessandra Stoicescu și Gabriela Firea. Ajunsă al 54 de ani, știrista și-a păstrat aceeași frumusețe pe care o afișa zilnic pe micile ecrane.

Cum arată la 54 de ani Mona Nicolici, știrista cu ochi ca safirele. Ce relație are cu fostele colege, Sandra Stoicescu și Gabriela Firea

Mona Nicolici a fost una dintre cele mai îndrăgite știriste de la Antena 1. A renunțat la televiziune în urmă cu 16 ani, când a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Recent, Mona Nicolici a revenit în presă, cu un proiect la Europa FM. Fosta prezentatoare tv nu mai păstrează legătura cu fostele sale colege. Mona, știrista cu ochi ca safirele este căsătorită cu chef Cezar Munteanu, are doi copii mari și aceeași determinare de a schimba lumea. Aceasta a declarat într-un interviu pentru OK! că nu mai păstrează legătura cu Gabriela Firea, iar cu Sandra Stoicescu comunică ocazional.

„Cu Sandra (n.r. Alessandra Stoicescu) mă mai intersectez dacă are nevoie de ceva sau ne spunem La mulţi ani!. Cu Gabi (n.r. Gabriela Firea) am pierdut legătura complet, am mers pe drumuri diferite. Ne-am intersectat, la un moment dat, când eu eram cu copiii din „Ţara lui Andrei“ la un eveniment la Palatul Parlamentului şi ea venise ca primar”, a spus Mona Nicolici.

Mona Nicolici arată foarte bine la 54 de ani

Fosta prezentatoare de știri a fost căsătorită cu Mihai Nicolici, un afacerist care deintine un magazin de vinuri. Cei doi au impreună doi copii, Vlad, 26 de ani, actor la Teatrul din Bacău, și Maria, 19 ani, studentă în anul al doilea la Regie și Teatru. Cei doi s-au despărțit în mare secret, iar în prezent este căsătorită cu celebrul chef Cezar Munteanu și dețin impreună un restaurant in Capitală. „Acum toată lumea crede că sunt jurnalist la Europa FM, dar eu am doar o emisiune acolo. Eu sunt antreprenor, consultant în sustenabilitate şi CSR (Responsabilitate Socială Corporativă, n.r.), am şi un restaurant cu soţul meu. Şi sunt şi la un master de Conservare a biodiversităţii, unde sunt bursieră”, a mai declarat Mona Nicolici pentru sursa citată.

Mona Nicolici s-a născut în Turnu Măgurele, județul Teleorman. A absolvit Facultatea de Instalații in cadrul Universității de Construcții București, in 1993, după care a urmat un masterat in Relații Publice și Comunicare. Vreme de 11 ani a fost jurnalist de televiziune fiind redactor de știri, producător, editor și prezentator. S-a retras de pe sticlă și a condus timp de 14 ani departamentul de sustenabilitate și CSR al OMV Petrom. Mona Nicolici a revenit în media în 2020, la radio Europa FM, unde moderează emisiunea „Misiunea Verde”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: