Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Lorena Buhnici în costum de baie. Soțul ei a spus că are o siluetă de minoră

Cum arată Lorena Buhnici în costum de baie. Soțul ei a spus că are o siluetă de minoră

GALERIE FOTO (5)

Multă lume s-a întrebat cum arată Lorena Buhnici în costum de baie, mai ales după scandalul public pornit de la declarațiile controversate făcute de soțul ei. George Buhnici le-a criticat pe femeile cu vergeturi și a spus despre partenera lui de viață că are o siluetă de minoră. Iată cum arată, de fapt, Lorena Buhnici în costum de baie.

Cum arată Lorena Buhnici în costum de baie

Lorena Buhnici, în vârstă de 41 de ani, este foarte mândră de formele sale, pe care le lasă la vedere ori de câte ori are ocazia. Soția lui George Buhnici se bucură de o siluetă, care nu a rămas cu vergeturi sau alte urme după o sarcină, așa cum se întâmplă în cazul multor femei. Se poate observa din imaginile de mai jos că de Lorenei îi place mult să meargă la plajă și să poarte doar costume de baie, din două piese, care-i pun în evidență silueta.

Lorena Buhnici a început să fie mult mai urmărită în mediul online, după ce soțul ei a făcut declarații controversate referitoare la femeile, care au vergeturi. Totul s-a întâmplat la un festival de la malul mării, când la o oră târzie, George Buhnici a îndemnat femeile cu vergeturi să meargă pe la ”săliță”.

Declarațiile controversate făcute de George Buhnici

Vloggerul a susținut că la festivalul respectiv a văzut multe fete care nu arată bine. Tocmai din acest motiv, Buhnici s-a gândit să le zică femeilor să meargă la ”săliță”. Apoi, acesta a ținut să-și compare soția cu o minoră.

Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, spunea George Buhnici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: