Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Mădălina Ghenea complet nemachiată, foarte obosită și nedormită. Ce i-au transmis admiratorii

Cum arată Mădălina Ghenea complet nemachiată, foarte obosită și nedormită. Ce i-au transmis admiratorii

GALERIE FOTO (4) Cum arată Mădălina Ghenea complet nemachiată, foarte obosită și nedormită. Ce i-au transmis admiratorii

Iată cum arată Mădălina Ghenea complet nemachiată, obosită și nedormită. Ce i-au transmis admiratorii după ce au văzut-o așa pe actrița care face furori la nivel internațional.

Cum arată Mădălina Ghenea complet nemachiată, foarte obosită și nedormită. Ce i-au transmis admiratorii

Cu toții o știm pe Mădălina Ghenea în cele mai bune ipostaze ale ei, în cele mai sexy ținute și cu cele mai avantajoase machiaje și coafuri. Poate că filtrele estetice nu sunt complet excluse, dar de fiecare dată, fără excepție, fiecare imagine care apare cu ea, fiecare fotografie sau filmuleț pe care le publică în mediul online reușesc să atragă aprecieri și complimente nenumărate. Fanii sunt în extaz. Dar cum arată actrița, în vârstă de 35 de ani, fără machiaj? Iată că această curiozitate și-a găsit răspunsul.

Ghenea a publicat un filmuleț în care e naturală, iar tenul ei pare a fi fără cusur chiar și așa, deși era obosită, nedormită și după niște zile cu multe drumuri. În imagine, ea trece printr-o transformare, de la un chip natural la unul machiat în mod profesionist, așa cum ea a precizat pe Instagram.

„În sfârșit, tutorialul pe care l-ați cerut de atâta timp. Before-ul nu este cel mai drăguț după cum puteți vedea, am fost într-un vârtej în ultima vreme cu opt zboruri în ultimele 10 zile, foarte puțin somn, dar acest machiaj mă face să arăt fresh și odihnită, pielea mea arată perfect, iar ochii și buzele mai mari. 😅 Sunt fericită să vă arăt adevăratele mele culori și defecte. Foarte entuziasmată să vă arăt această transformare… (…)”, a scris aceasta.

Apropiații și fanii i-au scris cât e de frumoasă, indiferent dacă are sau nu machiaj. „Nu există perfecțiune, dar tu ești atât de aproape de asta”, a scris cineva într-un comentariu. „Fără machiaj ești superbă, foarte frumoasă. Ce urmează după, cu machiaj, este ireal”, a menționat altcineva.

Madalina Ghenea, fara machiaj
Foto: Instagram / officialmadalinaghenea

Mădălina Ghenea, călare pe cal, într-o rochie mini. Ce lasă la vedere

Mădălina Ghenea s-a suit pe cal într-o rochie mini. Dacă altcineva ar fi optat pentru echipamentul clasic de echitație, cu accesoriile potrivite pentru cal și călăreț, românca a ales să îmbrace o rochie aurie îndrăzneață, foarte sexy. Scurtă și fluidă, cu crăpături până la șolduri, ținuta i-a lăsat la vedere picioarele lungi, foarte bine lucrate și tonifiate.

Ca de obicei, în imagini, ea privește senzual, de parcă nici n-ar ști că e fotografiată, iar într-una dintre poze s-a și lăsat pe spate în timp ce călărea.

Mădălina Ghenea, călare pe cal, într-o rochie mini
Foto: Instagram / officialmadalinaghenea
Mădălina Ghenea, călare pe cal, într-o rochie mini
Foto: Instagram / officialmadalinaghenea
Cum arată Mădălina Ghenea complet nemachiată, foarte obosită și nedormită. Ce i-au transmis admiratorii
Foto: Profimedia (colaj)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: