Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Mădi, mama Biancăi Drăguşanu? Are 60 de ani şi sigur a apelat la medicii esteticieni

Cum arată Mădi, mama Biancăi Drăguşanu? Are 60 de ani şi sigur a apelat la medicii esteticieni

GALERIE FOTO (4)

Bianca Drăgușanu este o prezență cunoscută în showbizul românesc, însă puțini știu cum arată cea care i-a dat viață. Mădi Drăgușanu a împlinit acum câteva zile vârsta de 60 de ani, însă fața și trupul ei nu arată deloc asta. Iată cum arată mama Biancăi Drăgușanu!

Cum arată mama Biancăi Drăgușanu. Este acuzată că a apelat la esteticieni

Mama Biancăi Drăgușanu, Mădi Drăgușanu, a împlinit recent vârsta de 60 de ani. Cu această ocazie, fiica sa a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare, în care îi urează toate cele bune. Pe lângă asemănarea dintre cele două, fanii au mai observat și că fața mamei Biancăi Drăgușanu pare schimbată. Astfel, ei au acuzat-o că a fost de prea multe ori la medicul estetician și nu mai arată natural.

“La mulți ani, mama mea dragă și scumpă! Îngerul meu frumos și puternic! #happybirthday #mymom #blessed”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Acum, diferența dintre Mădi Drăgușanu din trecut și cea din prezent este una destul de vizibilă. Totuși, până acum, mama Biancăi Drăgușanu nu a comentat nimic referitor la acest lucru.

Mama Bianca Dragusanu
Mama Bianca Dragusanu

Mama Biancăi Drăgușanu, bolnavă de cancer. Cum s-a vindecat femeia

Mădi Drăgușanu poate serba în liniște orice eveniment de acum încolo, pentru că ea nu mai are probleme de sănătate. În trecut, aceasta a avut probleme grave, fiind bolnavă de cancer de piele.

Singurul lucru care i-a slavat viața în acest caz a fost operația, după cum spune chiar fiica ei, Bianca Drăgușanu.

„Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Astfel, Mădi Drăgușanu a fost supusă unei intervenții chirurgicale complicate, iar acum starea ei de sănătate este bună.

“Operaţia a fost făcută la nivelul feţei, i s-a extirpat un neg mare de lângă nas, care a lăsat o gaură mare în pomeţi, apoi i s-a tăiat şi o parte din piele. Din această cauză, ea a fost nevoită să meargă cu un pansament pe faţă luni de zile bune, ceea ce i-a zdruncinat încrederea în sine. De aceea a fost la pământ cu moralul, mai ales că, un timp, ea a avut şi o cicatrice urâtă. Dacă mai punem la socoteală că îndepărtarea tumorii nu a fost definitivă, starea doamnei Madi, ca a oricărei persoane care trecrea prin aşa ceva, era de înţeles”, au declarat apropiații celor două.

Un alt motiv de fericire pentru Mădi Drăgușanu este fiica ei nu mai este cu Alex Bodi.

“Doamna Madi a plâns două zile când fiica ei a venit cu coasta ruptă. De asemenea, a asistat din cealaltă cameră la niște certuri absolut oribile. Bianca i-a spus mereu mamei sale să nu se bage, să nu se ia de Alex, pentru că este agresiv. Dar ce mamă poate să stea să privească felul în care cineva îi lovește copilul? Este cumplit. Doamna Madi l-a luat la discuții de nenumărate ori. Toate cu frumosul, cu binișorul. Alteori s-a mai rățoit la el, spunându-i să se potolească. Nu mai suportă ideea ca Alex și Bianca să se mai împace pentru că este convinsă de faptul că el o va lovi din nou. Alex este deștept, nu o lovește pe Bianca pe față, ca semnele să nu fie vizibile”, au declarat surse pentru Playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: