Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Iulianei și a Nicoletei Luciu! S-au fotografiat împreună de ziua sa de naștere

Cum arată mama Iulianei și a Nicoletei Luciu! S-au fotografiat împreună de ziua sa de naștere

Nicoleta și Iuliana Luciu au o mamă la fel de superbă ca ele. Cele două surori au avut de unde moșteni frumusețea. De curând, Iuliana Luciu a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care se poate vedea acest lucru.

Cum arată mama Iulianei și a Nicoletei Luciu

Nicoleta și Iuliana Luciu sunt două surori foarte frumoase și aduc foarte bine una cu cealaltă. Aspectul lor fizic  plăcut l-au moștenit de la mama lor. De curând, Iuliana Luciu a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu cea care le-a dat naștere, urându-i ”La mulți ani!”, iar în poză se vedea că femeia este la fel de frumoasă ca fiicele sale, informează Spynews.

Îm imaginea în care Iuliana și Nicoleta sunt cu mama lor, se poate vedea că femeia are o frumusețe naturală, fără să apeleze vreodată la intervențiile chirurgicale.

”La mulți ani, mama noastră frumoasă! Să fii sănătoasă! Te iubim foarte mult! ❤️❤️❤️”, a scris Iuliana Luciu în dreptul postării!

nicoleta si iuliana luciu alaturi de mama lor

Foto: Instagram

În ultimii ani, Nicoleta Luciu nu mai apare în lumina reflectoarelor. Frumoasa brunetă se ocupă mai mult de familie și locuiește acum în Miercurea Ciuc. Acolo are o viață liniștită alături de soțul ei,  Zsolt Csergo și copiii săi. În schimb, Iuliana Luciu este asistentă TV la un post de televiziune.

Ce mai face Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu are patru copii cu  Zsolt Csergo:  Zsolt junior (12 ani) și tripleții Kim, Kevin și Karoly (9 ani). Nicoleta este o soție și o mamă devotată de când nu mai apare la Tv. Apropiații spun că focoasa brunetă a învățat și limba maghiară. De asemenea, ea și soțul ei se implică foarte mult în educația copiiilor lor.

Ce bine îi merge Nicoletei Luciu! Aceasta și soțul ei, Zsolt Csergo, s-au mutat de câțiva ani la Miercurea-Ciuc. Cum arată vila unde locuiesc cei doi | stiri.MagazinulDeCase.ro

„Nicoleta gătește non-stop pentru copii, pentru familie. Copiii au o alimentație foarte sănătoasă, Nicoleta are grijă ca toți 4 să mănânce fructe, legume, totul bio. Le face piureuri de fructe, mult avocado, multe cereale, orz, hrișcă, ovăz. Iese mereu cu ei afară. Este ajutată de o bonă, dar oricum s-a obișnuit. Este foarte liniștită pentru că nu mai stă 4 ore în trafic. Nu ajungea la fotbal, înot, toate activitățile erau departe în București. Aici, copiii sunt fericiți, ajung în 3 minute peste tot. Totul este aproape. Are tot ce are nevoie în Miercurea Ciuc, academie de fotbal, de tenis, înot, ce vor. Se duce cu ei peste tot, fac toate activitățiile”, a declarat un apropiat al familiei pentru Fanatik.

Cum decurge viața Nicoletei Luciu în izolare cu patru copii?

Cum este mai greu acum cu școala online, Nicoleta Luciu și soțul ei au angajat o profesoară care să vină acasă și să-i învețe pe copiii lor. Nicoleta Luciu are grijă, de asemenea, să-și ajute copiii la teme.

„A angajat o profesoară pentru copii, care vine acasă și îi învață, face școală cu ei, pentru că ei învață exclusiv în maghiară. Învățătoarea vine și face temele cu pe tot ce înseamnă scris, corectură.Nicoleta face și ea temele la matematică, la materiile ușoare, dar nu unde este nevoie de explicații certe în limba maghiară, pentru că acolo ai nevoie de cineva cu studii. Plus de asta, sunt 4 copii, n-ai cum să faci teme și să stai online cu toți. Copiii citesc foarte mult, foarte mult. Nicoleta le citește și lor în fiecare zi. Ei învață și română, și engleză, iar școala exclusivă se învață în maghiară, iar din clasa 5-a vor învăța și germană. Ei sunt la o școală de stat, acolo învață. Fără privilegii”a mai spus sursa menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: