Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama lui Dan Bălan în costum de baie la 64 de ani. Apariție uluitoare a Ludmilei

Cum arată mama lui Dan Bălan în costum de baie la 64 de ani. Apariție uluitoare a Ludmilei

GALERIE FOTO (3)

Ludmila Bălan, apariție uluitoare în costum de baie, la 64 de ani. Cum arată mama lui Dan Bălan. Aceasta a postat mai multe imagini în costum de baie, cu care i-a surprins pe toți.

Apariție uluitoare a Ludmilei Bălan

Ludmila Bălan a postat pe internet mai multe imagini incendiare în care apare în costum de baie. Mama lui Dan Bălan are 64 de ani și arată impecabil. Aceasta a fost într-o vacanță de vis, unde s-a fotografiat în cele mai sexy ipostaze. Aceasta a îmbrăcat un costum de baie galben, etalându-și corpul tonifiat care îi ascunde vârsta.

Gândeşte-te întotdeauna numai la bine şi binele te va urma, ca o umbră, pretutindeni”, a scris Ludmila, în mediul online, în dreptul pozelor postate. Postările Ludmilei au strâns rapid peste o mie de aprecieri din partea internauților.

”Zici că e o păpușă Barbie. Arătați foarte bine d-na Ludmila, complimente. Mereu frumoasă elegantă și atrăgătoare… Bravo! Frumoasa ca întotdeauna, elegantă și plină de soare! Anii trec pe alături, complimente și multă sănătate. La 64 de ani, ce corp frumos, parcă are 19 ani!”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Cine este Ludmila Bălan

Ludmila Bălan este mama lui Dan Bălan, membrul trupei O-Zone. Aceasta este o cunoscută prezentatoare de televiziune din Republica Moldova. Ludmila a devenit celebră în anii ’90, datorită emisiunilor pentru copii „Noapte bună, copii!”, „Căsuța cu povești”, „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show” difuzate la postul național de televiziune din Moldova. În anul 2013 Ludmila s-a lansat și în muzică, cu prima piesă înregistrată, intitulată „Pentru o sărutare”. Cu timpul, au urmat și alte melodii cum ar fi “În ochii negri” sau “Dor de noi”. Ludmila Bălan este căsătorită cu diplomatul Mihai Bălan și împreună au doi copii, pe celebrul Dan Bălan din O-Zone și pe prezentatoarea de televiziune Sanda Bălan.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: