Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Mirelei Vaida! Cele două seamănă ca două picături de apă

Cum arată mama Mirelei Vaida! Cele două seamănă ca două picături de apă

GALERIE FOTO (2) Cum arată mama Mirelei Vaida

Prezentatoarea de la Acces Direct este cunoscută și apreciată de toată lumea, însă puțini știu cum arată mama Mirelei Vaida. Cele două seamănă foarte mult. 

Cum arată mama Mirelei Vaida

Mirela Vaida este de mulți ani în televiziune. Vedeta s-a remarcat prin stilul său unic de a modera emisiunile unde a fost gazdă și a știut să-și țină publicul aproape. A devenit mamă a trei copii și este o femeie puternică cu principii peste care trece foarte greu.

Vedeta prezintă emisiunea Acces Direct de la Antena 1, unde dezbate mai multe subiecte cu invitații săi, subiecte care au drept scop rezolvarea unor probleme sau divertismentul. Deși mulți o cunosc pe frumoasa prezentatoare, puțini știu însă cum arata mama Mirelei Vaida, potrivit spynews.ro.

Mirela Vaida este acum mamă, însă nu a uitat de cea care i-a dat viață. Cu fiecare ocazie vorbește despre mama ei, căreia îi mulțumește pentru tot ce a făcut pentru ea până în acest moment și pentru toate sfaturile pe care i le-a dat de-a lungul timpului. Recent, vedeta a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie cu ele, iar asemănarea este izbitoare. Iată cum arată mama Mirelei Vaida!

Cum arată mama Mirelei Vaida

Cu ce se ocupă mama Mirelei Vaida

Mama Mirelei Vaida este învățătoare de mai bine de 40 de ani. Deși are o vârstă înaintată, este greu de spus acest lucru fiindcă arată foarte bine, ba chiar ai crede că este sora prezentatoarei și nu mama acesteia. În cariera sa i-au trecut pragurile școlii mai multe generații și pe fiecare i-a învățat primi pași în viață în ceea ce privește învățătura.

Cum arată mama Mirelei Vaida! Prezentatoarea de la Antena 1 a fost foarte îngrijorată pentru mama acesteia la începutul toamnei. Anul acesta lucrurile au mers diferit din cauza pandemiei de coronavirus, iar acest lucru a afectat în mare măsură și sistemul de învățământ. Mirela Vaida a declarat în urmă cu câteva luni că se teme pentru felul în care mama ei se va descurca la școală cu cei mici.

„Mama mea e învățătoare la o școală generală din Iași! De 41 ani preda elevilor de școală primară! Mai are 2 ani și iese la pensie! Actuală serie de elevi este ultima din carieră ei! Pe 14 septembrie vor începe clasa a III-a. În fiecare an, pe vremea asta, fremăta de nerăbdare și de emoție pentru noul an! Abia aștepta să își pregătească clasa, să aranjeze băncile, să scrie pe tablă “Bine ați revenit la școală! Mult succes!” Anul acesta ceva s-a schimbat: Îi este FRICĂ!! Are 32 de elevi în clasa!! 32!!! Cum va împărți ea măștile copiilor care nu își permit să-și cumpere?”, spunea Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: