Redactia.ro
Home » Monden » La ce nu va renunța niciodată Mirela Vaida! ”Nu am scos-o”

La ce nu va renunța niciodată Mirela Vaida! ”Nu am scos-o”

Mirela Vaida

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare TV din România. Își iubește foarte mult cariera și este dispusă să facă orice pentru asta, însă este ceva la care nu ar renunța niciodată, indiferent de situație. 

La ce nu va renunța niciodată Mirela Vaida

Mirela Vaida a munci în continuu, mai ales în timpul pandemiei de coronavirus. S-a concentrat pe munca ei și a trecut peste frica de virus pentru a aduce bucurie în casele telespectatorilor. Chiar dacă s-au impus multe restricții, vedeta a repectat tot fără să comenteze, însă a fost un aspect peste care nu a putut să treacă.

Primele recomandări ale specialiștilor spuneau că ar fi cazul să nu se mai poarte inele sau verighete. Motivul invocat era că ar fi bune purtătoare a virusului ce macină o lume întreagă. Chiar dacă multe vedete au ales să renunțe la această bijuterie, Mirela Vaida a refuzat categoric.

Atunci când a refuzat acest lucru, Mirela Vaid a fost criticată de multe persoane, inclusiv de fani, însă aceasta a explicat motivul pentru care a refuzat acest lucru.

”Pentru cârcotași. Eu nu-mi scot verigheta niciodată. Nu am scos-o de când mi-a pus-o popa în biserică. Deci, tot ce fac, fac cu verigheta și cu inelul (n.r. de logodnă). Am acestea două pe mână tot timpul”, a spus Mirela Vaida pentru click.ro.

Soțul Mirelei Vaida nu vrea să apara în lumina reflectoarelor

De Mirela Vaida se știu foarte multe. Este de ani de zile în atenția presei și iubește acest lucru, însă de soțul ei nu se știe mai nimic. Chiar dacă presa a încercat să afle detalii despre bărbatul care i-a oferit prezentatoarei TV o familie frumoasă cu trei copii, acesta s-a ferit să fie în centrul atenție.

Mirela a povestit, nu cu mult timp în urmă, că îi respectă decizia și e cât se poate de normală. Soțul ei este tot timpul plecat din cauza job-ului pe care îl are.  Alexandru Vaida lucrează în cadrul unei companii mari, ocupând funcția de director comercial, ceea ce implică foarte multe deplasări prin țară, uneori chiar în afara țării.

”El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta.Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, declara Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: