Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Mirelei Vaida. Cele două seamănă ca două picături de apă

Cum arată mama Mirelei Vaida. Cele două seamănă ca două picături de apă

GALERIE FOTO (2) Cum arată mama Mirelei Vaida. Cele două seamănă ca două picături de apă

Mirela Vaida este foarte deschisă privind viața ei personală, așa că nu se sfiește să posteze pe paginile ei de socializare forografii cu soțul sau cei trei copii ai ei. Totuși, vedeta nu a pus până acum decât câteva poze cu părinții ei. Atunci când vedeta a prezentat-o pe mama ei pe o rețea de socializare, fanii au fost uimiți de asemănarea care există între cele două.

Cum arată mama Mirelei Vaida

Mirela Vaida, cunoscută pentru rolul de moderatoare al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1, are multe talente: cântă, este actriță și are multe proiecte în televiziune, în prezent fiind prezentatoarea de la „Acces Direct.

Mirela Vaida își apreciază foarte mult mama, lucru pe care l-a spus de câte ori a avut ocazia. Aceasta este învățătoare de profesie și se străduiește mereu să păstreze tradițiile, de unde și iubirea fiicei sale pentru cântecul popular românesc.

Sunt mândră de mama mea! Mereu un bun român și un păstrător de tradiții pentru toate generațiile de elevi care i-au trecut „prin mâna”!”, a scris prezentatoarea pe site-ul de socializare.

Mama Mirelei Vaida

Mirela Vaida este mama a trei copii

Prezentatoarea TV a născut anul trecut cel de-al treilea copil al său. Mirela Vaida este o mămică fericită, cu un soț iubitor și o carieră prosperă. Totuși, înainte de cele trei minuni din viața ei, ea a trecut printr-o dramă. Vedeta a pierdut două sarcini, când încerca să rămănă gravidă.

„A fost mai greu. E prima dată când vorbesc despre asta. Eu am pierdut două sarcini, una dintre ele chiar anul trecut, înainte de a intra în direct şi prima chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă mă acuzau că muncesc foarte mult. Oamenii nu ştiu că, înainte de a fi o persoană publică, eşti om şi ai şi tu vulnerabilităţile tale…”, a dezvăluit Mirela Boureanu Vaida, la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: