Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Maria Băsescu la 70 de ani. Cu ce se ocupă acum

Cum arată Maria Băsescu la 70 de ani. Cu ce se ocupă acum

GALERIE FOTO (7) Cum arată Maria Băsescu la 70 de ani

Cum arată Maria Băsescu la 70 de ani. Soția lui Traian Băsescu a fost mereu o prezență discretă, în special în perioada când soțul ei era președintele țării. Fosta Prima Doamnă este o familistă convinsă, iar în prezent se dedică în totalitate nepoților.

Cum arată Maria Băsescu la 70 de ani. Cu ce se ocupă acum

Traian și Maria Băsescu sunt împreună de aproape 50 de ani, iar împreună au două fete, Elena și Ioana. Maria Băsescu a fost întotdeauna o persoană discretă, mai ales în perioada în care soțul său era președintele țării.Ajunsă la venerabila vârstă de 70 de ani, fosta Prima Doamnă a României este o familistă convinsă care adoră să petreacă timpul cu nepoții săi. La aproape 8 ani de când a ieșit din atenția publicului, Maria Băsescu continuă să fie la fel de discretă. Cea care o mai expune, postând imagini și clipuri video pe rețelele de socializare, este Elena, fiica ei mai mică. Recent, EBA a filmat-o pe mama ei în timp ce petrecea timp cu cei trei nepoți ai ei, Sofia Anais, Traian Jr. și Anastasia. Se poate observa că micuții se distrează alături de bunica lor la un centru de echitație. Nu este prima dată când Maria Băsescu apare în această circumstanță alături de nepoții săi.

Maria Băsescu a fost nevoită să nu mai muncească, iar soțul ei a plecat pe mare. Ea a rămas să aibă grijă de cele două fiice, Ioana și Elena. Fosta Prima Doamnă a României a lucrat în Turism atunci când era tânără și acum regretă că a nu a continuat. „Sunt casnică. Nu am fost așa dintotdeauna. Când m-a cunoscut soțul meu lucram în turism, pe Litoral. Și îmi plăcea foarte mult, pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. Regret că n-am mai putut lucra. V-am spus, îmi plăcea compania, agitația”,mărturisea Maria Băsescu într-un interviu, în urmă cu mai mulți ani.

Unde s-au cunoscut Traian și Maria Băsescu

Maria Băsescu este una dintre cele mai rafinate și discrete Prime Doamne ale României. Traian Băsescu a fost președintele țării timp de 0 ani, din 2004 în 2014, iar ea a fost femeia care l-a sprijinit din umbră și care i-a fost mereu alături. Maria a impresionat întotdeauna prin calmitatea sa și bunul gust. Maria Andrușan și Traian Băsescu s-au cunoscut la Constanța, în 1973.

El era la Institutul de Marină, iar Maria la Școala de Tehnică Comercială din Constanța. După ce s-au căsătorit, au venit pe lume și cele două fete, pentru care Maria Băsescu a fost și tată și mamă, cât timp soțul ei a fost plecat pe mare. În acea perioadă, aceasta avea câteva regrete. „Ne-am dorit foarte mult să avem un băieţel, dar dacă soţul a fost mai mult plecat… nu s-a întâmplat”, a declara Maria Băsescu.

În prezent, Maria Băsescu este fericită alături de soțul ei și se bucură de momentele petrecute alături de nepoții ei. Este o bunică cu normă întreagă, petrece timp cu micuții, ea fiind cea care îi răsfață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: