Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Maria Ciobanu la împlinirea vârstei de 86 ani. Şi-a sărbătorit ziua de naştere în America (VIDEO &FOTO)

Cum arată Maria Ciobanu la împlinirea vârstei de 86 ani. Şi-a sărbătorit ziua de naştere în America (VIDEO &FOTO)

Maria Ciobanu încasează o pensie colosală de la americani! Care este motivul

Maria Ciobanu a împlinit 86 de ani. Cântăreaţa de muzică populară și-a serbat ziua în Los Angeles, acolo unde locuiește de ani buni alături de fiica sa, Camelia.

În ciuda vârstei, artista este plină de viață și a cântat cu entuziasm alături de cei care au fost prezenți la eveniment.

Ionuţ Dolănescu a lipsit de la petrecere

Fiul pe care cântăreața îl are cu regretatul Ion Dolănescu, Ionuț, a lipsit de la marele eveniment. El nu a putut ajunge în America, dar a publicat în mediul online un filmuleț de la aniversarea celei care i-a dat viață.

Imaginile vorbesc de la sine. Maria Ciobanu a rămas aceeași doamnă cochetă și elegantă pe care românii din fața micilor ecrane o admirau. Ciocârliei muzicii populare românești i se cântă ”La mulți ani” de toată familia, iar în fața ei se află și un tort aniversar foarte frumos.

Chiar dacă n-a putut fi prezent la petrecere, Ionuț Dolănescu i-a trimis un mesaj emoționant mamei sale, în mediul online.

„Stimați și iubiți prieteni, azi, 3 septembrie, este o zi foarte importantă pentru familia noastră. Îi spunem La mulți ani, din toată inima, mamei mele, mamei noastre, Maria Ciobanu, celebra noastră interpretă, Ciocârlia muzicii populare românești.

La mulți ani, mamă, să fi sănătoasă, să te bucuri de copii, de nepoți. Noi toți te iubim, așa că întreg poporul român. Dumnezeu să-ți dea sănătate și viață lungă. La mulți ani, regina mamă!”, a transmis Ionuț Dolănescu.

N-a mai avut concerte din 2017

Ciocârlia muzicii populare românești a fost căsătorită de mai multe ori până când a reușit să găsească partenerul potrivit. Pe Ion Dolănescu, cel mai cunoscut partener al artistei, l-a cunoscut în 1960.

El a plăcut-o de prima dată de când a văzut-o și a început să o curteze. La acea vreme, ea era căsătorită și o avea pe Camelia.

Relația dintre cei doi a fost una destul de tensionată și nu au lipsit violențele. Camelia Mitoșeru a mărturisit în urmă cu câțiva ani că Ion Dolănescu a bătut-o pe Maria Ciobanu. Artista era frumoasă și avea mulți admiratori, iar soțul ei devenea gelos. În ciuda acestor scandaluri, el a iubit-o.

Artista, care nu a mai avut concerte din 2017, este plină de energie. Maria Ciobanu a cântat alături de invitați și a petrecut clipe frumoase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: