Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Maria Cornescu la 73 de ani? Toată lumea o dăduse dispărută

Cum arată Maria Cornescu la 73 de ani? Toată lumea o dăduse dispărută

GALERIE FOTO (3)

Maria Cornescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste, cântecele și doinele sale doljene și gorjene intrând în inimile tuturor. Însă, în ultimii ani, fanii n-au mai avut ocazia să-și asculte idolul, artista preferând să se retragă din lumina reflectoarelor. Cum arată, așadar, Maria Cornescu la 73 de ani?

Ce face Maria Cornescu la 73 de ani?

În ultimii ani, fanii au ajuns s-o dea dispărută. Mulți s-au întrebat dacă artista mai e în viață, dat fiind faptul că și-a limitat complet aparițiile TV. Maria Cornescu a refuzat să mai apară la TV ori în emisiuni radiofonice.

Totuși, în săptămânile trecute, a apărut în spațiul online o fotografie cu îndrăgita artistă, postată de o admiratoare care o vizitase. În vârstă de 73 de ani, Maria Cornescu se bucură în continuare de o siluetă sveltă și de un chip luminos.

maria cornescu la 73 de ani
Așa arată acum artista

Scurt istoric despre Maria Cornescu

Maria Cornescu s-a făcut remarcată încă de la 18 ani, reușind să câștige postul de solistă al Ansamblului artistic „Nicolae Bălcescu” din Craiova. În anii ce-au trecut, artista s-a făcut cunoscută grație calităților sale vocale, dar și timidității aparte de pe scenă. Senzibilitatea, dar și fragilitatea cu care se prezenta pe scenă a reușit să impresioneze ascultătorul.

Ghidată în muzică și port de Maria Lătărețu, Maria Cornescu a ajuns să fie asemuită altor artiste mari ale României. Ea împarte acum scena cu artiste precum Irina Loghin ori Maria Ciobanu. În palmaresul său, se regăsesc melodii precum „Când eram în vremea mea”, „Hăulica gorjenească”, „Cucule, porumbule”, „Îți aduce aminte, Ioana”, „Să iubim pomii-nfloriți / Și copiii necăjiți”, etc.

Citește și Maria Ciobanu, sărbătorită cu fast la 82 de ani. Mesajul fiului său

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: