Redactia.ro
Home » TV » Maria Ciobanu, sărbătorită cu fast la 82 de ani. Mesajul fiului său

Maria Ciobanu, sărbătorită cu fast la 82 de ani. Mesajul fiului său

GALERIE FOTO (2)

Celebra Maria Ciobanu a împlinit, astăzi, onorabila vârstă de 82 de ani. După cum era de așteptat, fericita ocazia n-a fost lăsată să treacă neobservată de familia îndrăgitei cântărețe.Fiul artistei, Ionuț Dolănescu, i-a făcut o urare specială de ziua ei.

Maria Ciobanu, sărbătorită de fiul său

Rețelele de socializare au abundat astăzi în urări de la mulți ani la adresa ”Ciocârliei României”. Printre cei care au ținut să-i ureze toate cele bune s-a numărat și fiul ei, Ionuț Dolănescu.  “Azi, „Ciocârlia”, măicuța noastra dragă mai adaugă o crizantemă în buchetul vieții. Îi urăm multă sănătate și să mai adauge cât mai multe flori, până ajunge la cifra rotunda de… 100! „LA MULȚI ANI!”, Mama Maria!“, a scris Ionuț Dolănescu pe rețelele de socializare.

Maria Ciobanu
Maria Ciobanu, alături de familia sa

Probleme de sănătate pentru artistă?

În presa autohtonă s-a tot scris despre probleme cardiace ale celebrei cântărețe. Mai mult de atât, aceasta a fost plecată timp de doi ani în Statele Unite ale Americii, la fiica sa, de unde s-a întors acum câteva zile. Toți s-au mirat când au auzit de sosirea acesteia în țară, dat fiind faptul că se știe că avea interzis să călătorească. Ei bine, nimic mai neadevărat.

Fiul ei a făcut lămuririle necesare în urmă cu câteva luni, precizând că se confruntă doar cu stări specifice vârstei. ”E perfect sănătoasă. Nu ştiu de unde apar asemenea zvonuri. Acum câteva săptămâni a mai apărut un zvon straniu: că am murit într-un accident de circulaţie. Dar ştiţi cum se spune: «Nu mor caii când vor câinii». Eu sunt acum în plin turneu în SUA. Acum sunt la Seattle, mama e la Los Angeles, unde vom ajunge şi noi peste câteva zile. Mama nu are probleme serioase de sănătate, doar unele specific vârstei, de 81 de ani. Peste câteva zile o să o văd, pentru că ajung la Los Angeles cu turneul. Vom face o petrecere mare la sora mea, la Los Angeles”, a declarat Ionuţ Dolănescu, pe atunci.

Citeste si O nouă despărțire în showbiz! Elena Ionescu și tatăl copilului ei au pus punct relației

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini