Redactia.ro
Home » Homepage » O nouă despărțire în showbiz! Elena Ionescu și tatăl copilului ei au pus punct relației

O nouă despărțire în showbiz! Elena Ionescu și tatăl copilului ei au pus punct relației

GALERIE FOTO (3)

Despărțirile se țin în lanț în showbizul românesc în ultimele săptămâni. După ce Claudia Pătrășcanu, Andreea Antonescu și Anna Lesko au divorțat, iată că o altă artistă ajunge în acest punct. Elena Ionescu (fostă Mandinga) a pus punct relației cu Răzvan Stanciu, bărbatul cu care are un băiețel.

Elena Ionescu s-a despărțit de tatăl copilului ei

După doi ani de relație, Elena Ionescu și Răzvan Stanciu au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Vestea a fost confirmată EXCLUSIV pentru Redactia.ro chiar de către îndrăgita artistă. ”Da, suntem în curs (n.r. de divorț)”, a fost mărturisirea sinceră a artistei de 31 de ani.

Cât despre motivul separării, Elena a menționat că a contat faptul că s-au căsătorit după un timp relativ scurt de relație.”Sunt multe cupluri care decid să se căsătorească după un timp foarte scurt fără să se cunoască foarte bine. Cu toate astea, îi mulțumesc pentru cel mai frumos cadou al vieții, Răzvănel, copilașul nostru, care îmi aduce bucurie în fiecare zi. Și pentru asta am să-l respect tot restul vieții”, a menționat ea.

Nuntă și botez în 2018

Amintim că anul trecut, în luna martie, Elena Ionescu și Răzvan Stanciu ajungeau în fața altarului. Câteva luni mai târziu, artista aducea pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care au decis să-l numească Răzvan. Botezul micuțului a avut loc în toamna anului 2018.

Cei doi deja nu mai locuiesc împreună, iar în zilele următoare vor ajunge în fața notarului pentru a semna actele de divorț. În această perioadă, artista se concentrează pe micuțul ei și pe cariera muzicală. Elena Ionescu e într-o formă de zile mari, arătând mai bine ca niciodată. Cel mai recent HIT al Elenei Ionescu este „Sube el volumen”.

 

Citește și EXCLUSIV! Distracție la malul mării pentru nepotul Regelui Mihai și soția sa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini