Redactia.ro
Home » Sport » Cum arată Maria Sharapova la 33 de ani! Imaginile care i-au surprins pe fani

Cum arată Maria Sharapova la 33 de ani! Imaginile care i-au surprins pe fani

Maria Sharapova, nunta, Grand Slam

Fosta jucătoare de tenis și-a surprins fanii cu o apariție spectaculoasă. Maria Sharapova a postat un video, îmbrăcată într-un costum de fitness mulat. Fanii au lăsat imediat mii de comentarii.

Rusoaica s-a retras definitive din tenis anul trecut. Câștigătoare a cinci titluri de Grand Slam, Maria Sharapova a încercat să revină pe teren, dar nu a mai reușit să revină la forma care a consacrat-o. Fosta jucătoare nu a renunțat la sport, dovadă fiind forma excelentă în care se află. În imaginile postate pe contul său de instagram, aceasta este îmbrăcată într-un costum de fitness negru mulat și face sport acasă.

”Au trecut câteva minute (sau ani!) de când am purtat un costum dintr-o bucată ultima oară. Orice ca să rămân motivată când fac mișcare acasă”, a scris fosta jucătoare de tenis.

Peste 165.000 de fani au lăsat comentarii în care o laudă pentru forma sa de invidiat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maria Sharapova (@mariasharapova)

Sharapova se pregătește de nuntă

Fosta sportivă și-a anunțat logodna la începutul acestui an, după ce iubitul ei Alexander Gilkes i-a dăruit un inel de 330 de mii de euro. Maria și omul de afaceri au decis să facă pasul după mai bine de doi ani de relație.

„Ți-am spus «Da» din ziua când ne-am cunoscut. Acesta a fost micul nostru secret, nu-i așa?”, a scris fosta campioană, pe Instagram.
Răspunsul a venit imediat, tot pe rețelele de socializare.

„Îți mulțumesc că m-ai făcut un băiat foarte foarte fericit. Mă gândesc cu bucurie la o viață în care să te iubesc și să învăț de la tine”.

Iubitul fostei jucătoare de tenis este un cunoscut on de afaceri britanic. Din 2004, locuiește în SUA, la New York. În urmă cu 4 ani, Gilkes a fost desemnat cel mai creativ antreprenor de către revista de business Fast Company. În urmă cu un an a fost inclus în topul ”O sută de oameni puternici în lumea artei”.
În 2012, s-a însurat cu designera Misha Nonoo, la Venezia, dar cei doi au divorțat în vara lui 2017. De-a lungul timpului, fosta sportivă a avut relații cu mai mulți bărbați cunoscuți, precum Sasha Vujacic, Charlie Ebersol, Grigor Dimitrov sau Adam Levine.

Sportiva a fost suspendată pentru dopaj

Fosta jucătoare de tenis a fost suspendată pentru dopaj în 2016. Atunci s-a aflat că folosea Meldonium, un anti-ischemic folosit de persoanele cu probleme cardiovasculare. Medicamentul era pe lista substanțelor interzise. Sharapova a explicat că folosește medicamentul pentru că suferea de mai multe afecțiuni, deficiența de magneziu, EKG neregulat și istoricul familiei pentru diabet, totuși a fost suspendată. Pedeapsa i-a fost ulterior redusă, dar după ce a revenit în circuit nu a mai putut juca la nivelul pe care și-l dorea, așa că în 2020 a decis să se retragă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: