Redactia.ro
Home » Sport » Maria Sharapova se mărită! Cine este iubitul fostei sportive?

Maria Sharapova se mărită! Cine este iubitul fostei sportive?

Maria Sharapova nunta, WTA

Maria Sharapova a dat de înțeles că se va mărita cât de curând. Fosta jucătoare de tenis a decis să se retragă din sport după ce a suferit numeroase accidentări.

Rusoaica a postat pe contul său de socializare o fotografie cu iubitul ei, Alexander Gilkes (41 de ani), iar la descriere în comentariu a scris:

”Am spus ‘da’ din ziua în care ne-am cunoscut. Acesta a fost micul nostru secret, nu-i așa?”.

La rândul său Gilkes a scris:

”Mulțumesc că m-ai făcut un băiat foarte, foarte fericit. Privesc înainte spre o viață întreagă în care să te iubesc și în care să învăț de la tine”

Alexander Gilkes este un om de afaceri britanic. În 2017 a devenit cunoscut după ce a fost numit cel mai creativ antreprenor de către revista de business Fast Compan. În 2020 a făcut parte din topul celor mai puternici 100 de oameni din lumea artei. Alexander a mai fost însurat o dată cu designera Misha Nonoo, de care a divorțat în 2017. Între anii 2012 și 2015, Sharapova a avut o relație cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov.

Sharapova, cinci titluri de Grand Slam

Maria Sharapova a fost una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din circuit. Rusoaica are în palmares 5 titluri de Grand Slam. Fostul lider mondial a decis să se retragă după ce a fost suspendată pentru dopaj, iar apoi accidentările i-au dat mari bătăi de cap.
În 2016 a fost suspendată pe o perioadă de doi ani, pentru dopaj cu meldonium. A recunoscut că a luat medicamentul timp de 10 ani, din cauza deficienței de magneziu și a amețelilor pe care le avea. Suspendarea i-a fost redusă la 15 luni. A revenit în circuit, dar nu și-a mai recăpătat forma care a consacrat-o. A continuat să se accidenteze, în 2019 fiind chiar nevoită să se opereze la umărul drept. În momentul în care și-a anunțat retragerea Sharapova ajunsese pe locul 373 în clasamentul WTA. În total, rusoaica a câștigat 36 de titluri la turnee WTA în proba de simplu, dar și o medalie olimpică de argint în 2012. A luat și Fed Cup, alături de naționala Rusiei, în 2008.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: