Redactia.ro
Home » Sport » Maria Sharapova nu stă departe de sport! S-a apucat de box

Maria Sharapova nu stă departe de sport! S-a apucat de box

Maria Sharapova, box

Maria Sharapova s-a retras din tenis la începutul acestui an, după ce a avut mai multe probleme medicale. Nu a stat prea mult departe de sport. Rusoaica se antreneaza din greu la…box.

Maria Sharapova este în continuare într-o formă de invidiat. La 33 de ani rusoaica are un fizic de invidiat. În urmă cu puțin timp, aceasta prezenta chiar și o dietă minune pe care o respectă cu sfințenie. Acum a decis să învețe să boxeze, așa că și-a luat un antrenor și petrece ore întregi la antrenamente. Cel care o pregătește este Tommy Cassano. Sharapova le-a arătat și prietenilor virtuali cum se pregătește. Filmulețul postat de fosta jucătoare de tenis a strâns imediat mii de aprecieri.

„Este clar încă mai am nevoie de antrenament”, este descrierea pe care a adaugat-o Maria Sharapova.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

My first ever REEL. 😉 Definitely not the last as I need way more practice 🥊 #DoNutStop #FitAndLit

O postare distribuită de Maria Sharapova (@mariasharapova) pe

Sharapova și-a anunțat retragere din tenis în februarie

Maria Sharapova a decis să se retragă definitiv din tenis în luna februarie a acestui an. Fostul lider mondial a luat această decizie, după ce în ultimii ani accidentările erau tot mai dese. În 2016 a fost suspendată după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium. Ea a recunoscut că a folosit substanța 10 ani pentru deficiența de magneziu pe care o avea, dar și pentru amețeli.

„Mă așteptam să ia această decizie de multă vreme. Din nefericire, nu a mai putut depăși aceste accidentări și și-a pierdut locul în clasament. Speram că își va reveni”, a fost declarația președintelui Federației de Tenis din Rusia.

În 2017 a revenit pe terenul de tenis, dar nu a mai putut niciodată să revină la forma care a consacrat-o. Doi ani mai târziu s-a operat la umăr, însă nu s-a mai refăcut complet. În cariera sa, rusoaica a câștigat 5 titluri de Grand Slam, primul la doar 17 ani. Sharapova a adunat peste 300 de milioane de dolari din sport și contracte de publicitate, fiind una dintre cele mai bogate jucătoare de tenis din lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: