Redactia.ro
Home » Sport » Dieta minune a Mariei Sharapova! Fosta campioană a dezvăluit care e secretul frumuseții

Dieta minune a Mariei Sharapova! Fosta campioană a dezvăluit care e secretul frumuseții

GALERIE FOTO (6) Maria Sharapova, nunta, Grand Slam

Maria Sharapova a avut mereu un corp de invidiat. Fosta jucătoare de tenis, în vârstă de 33 de ani a dezvăluit faptul că are grijă de silueta ei și a urmat mereu un regim strict.

Fosta campioană își începe ziua cu un pahar de apă cu lămâie. Nu face niciodată rabat de la această regulă. Din alimentația fostului lider mondial nu lipsesc nici legumele și fructele proaspete.

„Beau multă apă cu lămâie – am făcut asta de-a lungul carierei mele. Apoi am un smoothie verde cu kale, lămâie, spanac. Uneori puțin măr sau avocado. De obicei, am toast de secară. Apoi văd doar cum mă simt în timpul zilei. Cu siguranță nu sunt la fel de strictă în aceste zile, nu mă gândesc întotdeauna la mâncare pentru a a avea <> ca atunci când jucam, dar are încă un impact”, a mai spus Sharapova, în cadrul unui eveniment.

 

Sharapova s-a retras din tenis în februarie

Maria Sharapova s-a retras definitiv din tenis în luna februarie a acestui an. Fostul lider mondial a luat această decizie, după ce în ultimii ani accidentările erau tot mai dese. În 2016 a fost suspendată după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium. Ea a recunoscut că a folosit substanța 10 ani pentru deficiența de magneziu pe care o avea, dar și pentru amețeli. În 2017 a revenit pe terenul de tenis, dar nu a mai putut niciodată să revină la forma care a consacrat-o. Doi ani mai târziu s-a operat la umăr, însă nu s-a mai refăcut complet. În cariera sa, rusoaica a câștigat 5 titluri de Grand Slam, primul la doar 17 ani. Sharapova a adunat peste 300 de milioane de dolari din sport și contracte de publicitate, fiind una dintre cele mai bogate jucătoare de tenis din lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: