Redactia.ro
Home » TV » Cum arată Mihaela Rădulescu la 90 de kg: ‘Eram o grasă, o balenă eșuată!’

Cum arată Mihaela Rădulescu la 90 de kg: ‘Eram o grasă, o balenă eșuată!’

Cum arată Mihaela Rădulescu la 90 de kg: 'Eram o grasă, o balenă eșuată!'

În perioada sarcinii, Mihaela Rădulescu a luat în greutate, aşa cum pățește orice femeie care aduce pe lume un copil. Mihaela Rădulescu s-a îngrăşat 32 de kg în timpul sarcinii, lucru care a facut-o să fie extrem de nefericită. Vedeta a luat măsuri în acest sens și a reuşit să slăbească şi să fie sexy, din nou!

Deși are 49 de ani, Mihaela Rădulescu se poate lăuda cu un trup de invidiat. Vedeta face sport în fiecare zi, iar acest lucru se vede. Mihaela Rădulescu nu are nici un pic de celulită! Dar, în trecut, a avut probleme cu greutatea. A avut 32 de kg în plus din cauza sarcinii. Vedeta a reuşit să le dea jos cu o dietă şi reguli stricte.

Cred că mi-am câştigat dreptul de a vorbi despre siluetă, diete şi soluţii de slăbit miraculoase, de vreme ce ambalajul meu a suferit o modificare substanţială de la sarcină. Cele 32 de kilograme pe care le aveam în plus, dobândite prin indolenţa de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă şi că aveam o sarcină fără probleme, mi-au schimbat întreaga abordare a… frigiderului, aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodăreşti.

Pentru că toata viața a făcut sport de performanță, Mihaela Rădulescu a reușit foarte greu să accepte ideea că s-a îngrășat atât de mult. Vedeta nu reușea să se regăsească și nu se mai simțea deloc bine în pielea ei. Mihaela Rădulescu povestește că singurul lucru pentru care nu a primit niciodată vreo reclamație a fost silueta ei de invidiat de dinainte de naștere.

Eram o grasă nefericită!

După ce a trecut euforia sarcinii şi minunea alăptatului (care, la mine, a durat sase luni), am realizat că… eram nu numai o mamă fericită, ci şi o… grasă nefericită. Toată viaţa făcusem sport de performanţă (gimnastică) şi nu refuzasem nici o provocare la alte întreceri sportive. Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamaţie de când mă ştiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proporţionat, şi dinamismul cu care mă mişcam. Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spun… balenă eşuată’, a declarat Mihaela Rădulescu.

Pentru că nu reușea în niciun fel să piardă kilogramele în plus, vedeta povestește că a apelat la un medic nutriționist. Aceasta a respectat cu sfințenie dieta prescrisă de medic. Mihaela povestește că a făcut foarte mult sport și a avut multă ambiție. Prezentatoarea tv era atat de speriată de greutatea ei, încât o perioadă lungă de timp nici nu a îndrăznit să urce pe cântar.

Mihaela Rădulescu a consultat medicul nutriționist

„Mâncam exact ce-mi recomandase doctorul, fără nici o excepţie, făceam sport zilnic şi simţeam, destul de palid la început, că sunt pe drumul cel bun. Când mi-a spus să nu mă mai urc pe cântar zilnic, ci o dată pe săptămână, am căpătat şi mai mult curaj, căci kilogramele se topeau amical. Cât despre disciplina şi ambiţia mea, admit că n-au fost niciodată mai performante’, a mai spus vedeta

Vedeta a mai povestit și despre regimul alimentar foarte organizat pe care il are. Mihaela Rădulescu nu mănâncă niciodată seara și are grijă să bea foarte multă apă și ceaiuri. Ea recunoaște însă că atunci când îi este poftă de ceva nu se gândește prea mult înainte de a a-și face pofta.

‘Cea mai buna dieta e aia in care esti fericit, mananci ce-ti place, te simti bine, iubesti daca iti dau mana si soarta si.. atat. Eu nu ma abtin de la nimic. Mananc mult mai des si mai putin, asta e singura forma de disciplina alimentara. Dar cand vine o nenorocire culinara, nu pot sa ma abtin. (…) Am inteles demult ca prajelile in ulei nu fac bine, ca masa de seara trebuie sa fie lejera si devreme. Gustarile dintre mese te fac sa mananci mai putin. La masă trebuie sa stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca sa inregistreze senzatia de satietate. Stiu sigur ca-mi face bine sa beau multa apa si niscaiva ceaiuri, stiu să mă abțin de la dulciuri și ronțăieli, pretuiesc orice aliment neincarcat cu ingrasaminte sau pesticide’, a mai spus prezentatoarea TV

Citește și: Dani Oțil a recunoscut motivul despărțirii de Mihaela Rădulescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: