Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Neti Sandu în costum de baie la 62 de ani. Fanii au fost surprinși

Cum arată Neti Sandu în costum de baie la 62 de ani. Fanii au fost surprinși

GALERIE FOTO (3) Cum arată Neti Sandu în costum de baie la 62 de ani. Fanii au fost surprinși

Neti Sandu a postat fotografii din vacanța de pe litoral. Fanii au fost surprinși să vadă cum arată celebra horoscopistă de la Pro TV, în vârstă de 62 de ani, în costum de baie. 

Cum arată Neti Sandu în costum de baie la 62 de ani

Neti Sandu este mereu o prezență tonică și plină de energie, ținând mereu legătura cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Horoscopista de la Pro TV a postat de curând câteva fotografii din vacanța ei de pe litoralul românesc și și-a șocat următorii, asta pentru că nu des apare în costum de baie.

Faimosul astrolog de la Pro TV a luat o pauză și a plecat să se relaxeze pe litoralul Mării Negre, la Mamaia. Și pentru a nu-și ține fanii, pe care îi ține la curent cu activitatea ei, în suspans, vedeta a postat pe conturile ei de socializare și câteva fotografii din vacanță, unde se relaxează alături de o persoană apropiată. Neti Sandu, vârstă de 62, s-a pozat în costum de baie, un gest neașteptat din partea vedetei, care a pus pentru prima oară o astfel de fotografie în mediul online.

”Îmi lipsește horoscopul prezentat de tine, Neti Sandu!/ O vacanță minunată ca tine Neti….. Să ai parte de mult soare, să te bucuri de tot ce-i frumos… Superbă ca întotdeauna!/ Vai, s-a stricat coafura!!! E pentru prima dată!!! Vacanță plăcută și multe bucurii!/ Neti, ai grijă să nu fie soarele in retrograd , si să te arzi !!! O zi cu soare!”, sunt doar căteva din comenatariile pe care fanii le-au lăsat pe contul de socializare al vedetei.

Ce spune Neti Sandu despre operațiile estetice

Neti Sandu nu ține o dietă anume și nici terapii extravagante pentru a se menține într-o formă atât de bună, la 62 de ani. Iar de operații estetice nu vrea să audă, chiar dacă trendul în showbiz este să arăți mai tânăra la 50-60 de ani, decât la 20.

”În general am grijă să mănânc alimente ușor de digerat pentru că nu fac sport și de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam. Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal! Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul! Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor”, a povestit Neti într-un interviu pentru ciao.ro.

De-a lungul timpului, faptul că Neti Sandu „parcă nu mai îmbătrânește” a fost pus pe seama intervențiilor estetice și unele doamne s-au resemnat în spatele acestui lucru. Însă, Neti asigură pe toată lumea că nu și-a făcut nici o operație estetică și nici nu vrea să audă de asemenea intervenții care își șterg anii de pe chip.

”Eu cu operațiile estetice nu sunt prietenă! Așa îmbătrânesc eu și mai mult de atât nu pot să mă ajut singură și… asta e! Pot să trăiesc cu mine așa!”, a mai spus Neti Sandu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: