Redactia.ro
Home » TV » Neti Sandu se menține într-o formă de invidiat. Ce spune vedeta despre operațiile estetice

Neti Sandu se menține într-o formă de invidiat. Ce spune vedeta despre operațiile estetice

GALERIE FOTO (5) Neti Sand

Neti Sandu se menține într-o formă de invidiat. Prezentatoarea Horoscop de la PRO TV, Neti Sandu, a făcut dezvăluiri neașteptate despre intervențiile estetice. Fanii săi au spus de multe ori că vedeta nu mai îmbătrânește și că arată la fel de bine ca la primele apariții în televiziune.

Neti Sandu se menține într-o formă de invidiat. Ce spune vedeta despre operațiile estetice

Neti Sandu se menține într-o formă de invidiat. Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare din România. În vârstă de 62 de ani, Neti se menține într-o formă de invidiat. Deși multă lume crede că vedeta apelează la diete să slăbească sau că face terapii de mii de euro, aceasta a declarat că nu recurge la niciuna din aceste soluții. Neti Sandu încearcă să aibă o viață echilibrată și să fie împăcată cu faptul că trecerea anilor își va pune amprenta pe fizicul ei și că acesta este un lucru absolut normal.„În general am grijă să mănânc alimente ușor de digerat pentru că nu fac sport și de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam. Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal! Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul! Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor.”, a povestit Neti.

De asemenea, prezentatoarea de la PRO TV a vorbit și despre operațiile estetice. Vedeta a precizat că nu a apelat la asemenea intervenții și nici nu o va face, pentru că nu dorește să-și șteargă vârsta de pe chip. „Eu cu operațiile estetice nu sunt prietenă! Așa îmbătrânesc eu și mai mult de atât nu pot să mă ajut singură și… asta e! Pot să trăiesc cu mine așa!„ a spus Neti Sandu.

Neti Sandu nu are copii

Neti Sandu se află pe micul ecran de 25 de ani și toată lumea o cunoaște pentru modul său discret în care își trăiește viața. Întotdeauna știe ce ne rezervă astrele pentru ziua în curs, dar despre ea nu spune mai nimic. Neti Sandu a declarat că și-ar fi dorit să aibă copii.„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut. Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic”, a declarat Neti Sandu.

O altă întrebare care a stat ani la rând pe buzele românilor a fost dacă Neti Sandu poartă perucă. Vedeta are același look de 25 de ani și nici măcar o zi nu a apărut altfel. „Nu mă deranjează că lumea îmi spune asta, ci mă surprinde că nu au înţeles acest lucru. Unii vin şi mă trag de păr pe stradă, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel e greu de aranjat. Cred că am fost întrebată de peste o mie de persoane”, spunea vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: