Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată noii patrupezi de la Casa Albă? Cățeii lui Joe Biden fac senzație în mediul online

Cum arată noii patrupezi de la Casa Albă? Cățeii lui Joe Biden fac senzație în mediul online

GALERIE FOTO (5) Cum arată noii patrupezi de la Casa Albă

Americanii sunt în culmea fericii după ce Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale. Astfel, Donald Trump este nevoit să părăsească Casa Albă. Noul președinte urmează să preia funcția în scurt timp, iar la începutul anului, acesta va locui cu familia sa Casa Albă. De asemenea, liderul SUA își va aduce cei doi câini, Champ și Major.

Cum arată noii patrupezi de la Casa Albă? Cățeii lui Joe Biden fac senzație în mediul online

Joe Biden a câștigat alegerile parlamentare în Statele Unite ale Americii, câștigând împotriva lui Donald Trump. Așadar, în scurt timp, Biden se va muta împreună cu familia sa la Casa Albă. Totodată, acesta își va aduce și cei doi câini, Mahir și Charm, care vor locui cu noul președintele la Casa Albă. În urmă cu 12 ani, familia Biden l-a adoptat pe Champ, un ciobănesc german, iar Major a fost adoptat în 2018, de la un adăpost de câini din Delaware.

Putem spune că noul președinte de la Casa Albă nu are nevoie de paznici, pentru că îi are pe cei doi prieteni ai săi, Major și Champ. Major va fi, primul câine dresat pentru operațiuni de slavare care va locui în reședința oficială a lui Joe Biden. De-a lungul anilor, americanii au fost atașați de câinii care au trăit la Casa Albă. În timpul campaniei electorale, Joe Biden a folosit strategia afectivității, publicând pe Instagram fotografii cu câinii lui care purtau accesorii vestimentare în culorile echipei sale de campanie. „Poate că sunt puţin părtinitor, dar cred că Champ şi Major ar fi nişte super Primi-Câini la Casa Albă!„, a fost mesajul postat de noul președinte.

De cealaltă parte, Donald Trump nu prea este persoană apropiată de animale, întrucât acesta nu a avut niciun câine la Casa Albă pe durata mandatului său, spre deosebire de ceilalți președinți ai țării. Acest lucru a fost un dezavantaj pentru el, deoarece unii americani l-au criticat dur pentru această alegere.

 

Donald Trump vrea să candideze în 2024

O lume întreagă a fost șocată de faptul că Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale și este noul președinte al americanilor. După ce a aflat că a pierdut, Donald Trump a făcut primul anunț. Acesta a avertizat sâmbăta trecută că scrutinul prezidențial este departe de a se încheia, după ce mass media americană l-au declarat câștigător pe candidatul democrat Joe Biden.

Știm cu toții de ce Joe Biden se grăbește să pozeze în mod fals ca învingător și de ce aliații săi din mass-media încearcă atât de mult să-l ajute: nu vor ca adevărul să fie expus. Adevărul este că aceste alegeri sunt departe de a fi încheiate. Joe Biden nu a fost certificat drept câștigător al niciunui stat, să nu mai vorbim de niciunul dintre statele extrem de contestate care se îndreaptă către renumărări obligatorii ale voturilor sau state în care echipa campania noastră de campanie are contestații legale valide și legitime care ar putea determina învingătorul final”, se arată în declarație. Doi oficiali din echipa actualului președinte au declarat că Trump se gândește să candideze în 2024.

Soția sa, Melania Trump a reacționat pe Twitter după ce a aflat că soțul său a pierdut alegerile. „Poporul american merită alegeri corecte. Orice vot legal – nu ilegal – trebuie să fie numărat. Trebuie să protejăm democrația prin transparență totală”, a scris ea. Mai mult, surse din apropierea celor doi au spus că Melania ar fi încercat să-l convingă pe Trump să-și accepte înfrângerea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: