Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată fiica noului președinte american? Câți copii a avut Joe Biden

Cum arată fiica noului președinte american? Câți copii a avut Joe Biden

GALERIE FOTO (2)

Joe Biden este noul președinte al SUA, mai exact cel de-al 46-lea lider al celei mai mari puteri mondiale. El are o familie frumoasă care l-a susținut în dorința lui de a conduce America. Pe parcursul campaniei electorale una dintre fiicele lui s-a făcut remarcată, Ashley. Ea este mezina familiei și are o relație apropiată cu tatăl său.

Ashley, mezina familiei lui Joe Biden

Joe Biden, noul președinte al SUA are o familie frumoasă care l-a susținut pe toată perioada campaniei electorale. Fiica lui cea mai mică, Ashley i-a fost cel mai aproape. Experiența tatălui său  a inspirat-o într-o carieră de activist.

„Tatăl meu m-a învățat întotdeauna că tăcerea este complicitate și că trebuie să mă ridic în fața oricui a fost tratat nedrept. Asta mi-a rămas până la maturitate și este principiul călăuzitor în viața mea profesională”, a explicat ea, potrivit publicației Marie Claire.

Ashley a urmat un liceu privat din Bloomington, Delaware. Mai târziu s-a specializat în antropologie culturală la Universitatea Tulane. Totuși, avea nedumeriri asupra viiotorului ei. Așa că Ashley a făcut schimburi la o pizzerie locală din orașul natal până a decis să-și urmărească pasiunea pentru activism.

A fost foarte important pentru Ashley”, a explicat mama ei la acea vreme, „să continuăm moștenirea lui Beau – reformele în justiția penală, munca sa cu copiii. Și Hunter a dat un exemplu cu munca pe care o făcea „

Ashley este căsătorită

În anul 2012, Ashley s-a căsătorit cu Dr. Howard Kerin. Ea a fost numită director executiv al Centrului pentru Justiție din Delaware în 2014, care se concentrează pe reforma justiției penale. Munca ei a fost afectată de viața personală în 2015: fratele ei mai mare Beau a murit de cancer la creier.

Joe Biden are un trecut tragic

Joe Biden are un trecut tragic, în ceea ce privește viața sa personală. Prima lui soție Neilia, dar și una dintre fiicele sale (sora mai mare a lui Ashley), Naomi, au fost ucise într-un tragic accident de mașină, în anul 1972. Ashley are și doi frați mai mari: Hunter și Beau (Beau a murit din păcate în 2015). Joe s-a căsătorit cu Jill Biden în 1977, iar Ashley s-a născut în 1981.

Reacția lui Joe Biden după ce a câștigat alegerile SUA

America, sunt onorat că m-ai ales pe mine să conduc țara noastră măreață”, au fost primele cuvinte ale lui Joe Biden, într-o aluzie ușor ironică la expresia favorită a lui Donald Trump.

„Ne așteaptă o muncă grea, dar vă promit aceasta: voi fi președintele tuturor americanilor – fie că ați votat pentru mine sau nu. O să fiu la înălțimea încrederii pe care mi-ați acordat-o” – a scris Joe Biden pe Twitter.

Toate mesajele sale publice din ultimele zile s-au axat pe ideea de reconciliere și unitate națională, pe promisiunea că va fi un președintel imparțial, care îi va reprezenta pe toți americanii. Este un stil care contrastează în mod evident cu cel al președintelui în exercițiu Donald Trump, care a polarizat societatea americană.

Reacția lui Trump după pierderea alegerilor

OBSERVATORILOR NU LI S-A PERMIS PREZENŢA ÎN ÎNCĂPERILE UNDE SE NUMĂRĂ. AM CÂŞTIGAT SCRUTINUL, AM OBŢINUT 71.000.000 DE VOTURI LEGALE”, a scris Trump într-o primă postare care a fost marcată prompt şi restricţionată de Twitter pentru difuzarea de informaţii controversate despre alegeri.

„S-AU ÎNTÂMPLAT LUCRURI RELE PE CARE OBSERVATORII NOŞTRI NU AU FOST LĂSAŢI SĂ LE VADĂ. NICIODATĂ NU S-A MAI ÎNTÂMPLAT. MILIOANE DE BULETINE DE VOT PRIN CORESPONDENŢĂ AU FOST TRIMISE UNOR OAMENI CARE NU LE-AU CERUT NICIODATĂ!”, a spus Trump.

„71. 000.000 de voturi legale. Cel mai mult VREODATĂ pentru un preşedinte în funcţie!”, a mai scris Trump într-o postare ulterioară pe Twitter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: