Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată noua casă a Biancăi Drăgușanu. Imagini cu vedeta din locuința de lux

Cum arată noua casă a Biancăi Drăgușanu. Imagini cu vedeta din locuința de lux

GALERIE FOTO (4) Cum arată noua casă a Biancăi Drăgușanu

Cum arată noua casă a Biancăi Drăgușanu. Blondina și-a cumpărat un nou apartament de lux. Bianca le-a arătat fanilor din mediul online noua achiziție. Fosta soție a lui Alex Bodi le-a arătat internauțișlor imagini cu locuința de-a dreptul spectaculoasă.

Cum arată noua casă a Biancăi Drăgușanu. Imagini cu vedeta din locuința de lux

Cum arată noua casă a Biancăi Drăgușanu. Este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Bianca Drăgușanu se poate declara o femeie împlinită, mai ales pe plan profesional. Vedeta în vârstă de 38 de ani îi ține la curent pe internauți cu tot ce se întâmplă nou în viața lor. Recent, Bianca s-a întors din vacanța din Dubai, dar le-a arătat fanilor din mediul online cum se răsfață în țara bogătașilor. După ce i-a cumpărat fiicei sale un câine Pomeranian, diva a dezvăluit că și-a cumpărat un nou apartament. Bianca Drăgușanu și-a achiziționat o locuință de lux, oferind câteva imagini de senzație cu imobilul.

Locuința este decorată cu oglinzi, canapele de piele și tablouri unice. Vedeta a mărturisit că nu și-a decorat singură locuința, ci cu ajutorul a două persoane dragi ei. „Noi mergem la shopping acum, pentru că la ora 18:00 facem o mini-petrecere acasă. Avem nevoie de furculițe pe bogăție, cu auriu, de aia de pus lumânările pe bogăție. Ea este sora mea și ea este sora mea dintr-o altă viață și mergem la shopping”, a spus Bianca Drăgușanu la InstaStory.

Vedeta s-a filmat dansând pe melodii celebre, fiind extrem de încântată de noua sa achiziție. Banii nu sunt o problemă pentru blondina, care își permite orice datorită afacerilor și sumelor pe care le câștigă din numeroasele colaborări. În urmă cu ceva timp, fosta asistentă TV declara că numai din Instagram câștigă peste 10.000 de euro lunar, dar pentru asta trebuie să fie activă și să posteze story-uri destul de des. Bianca Drăgușanu plătește taxe și impozite pentru toate încasările, dar de Black Friday ajunge să câștige chiar și dublu. „Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minim! Când vine Black Friday fac și 20.000. Iar eu trebuie să am întotdeauna InstaStory-uri. Eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am. Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux”, declara vedeta.

Bianca Drăgușanu, afacere de sute de mii de euro

În afară de banii obținuți din mediul online, vedeta are o afacere cu haine de lux, în special rochii de mireasă și de seară, din care încasează sume mari de bani. Bianca Drăgușanu are propria ei linie de haine încă din 2013. Potrivit Cancan.ro, prețul rochiilor semnate de Bianca pot ajunge la 1.000-1.2000 de euro, în funcție de materialul din care sunt făcute.

Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a câștigat peste 100.000 de euro din această afacere în 2018. Din cauza pandemiei de coronavirus, Bianca a decis să-și extindă afacerea și în Dubai, unde are un succes răsunător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: