Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Oana Radu înainte să apeleze la operațiile estetice. Fanii au rămas șocați FOTO

Cum arăta Oana Radu înainte să apeleze la operațiile estetice. Fanii au rămas șocați FOTO

GALERIE FOTO (8) Cum arăta Oana Radu înainte să apeleze la operațiile estetice

Cum arăta Oana Radu înainte să apeleze la operațiile estetice. Își surprinde fanii tot timpul, iar de această dată le-a împărtășit câteva dintre amintirile sale. Oana Radu a postat o imagine de pe vremea când avea 18 ani, iar schimbarea este de-a dreptul uimitoare. Cum arăta artista înainte de a apela la operațiile estetice?

Cum arăta Oana Radu înainte să apeleze la operațiile estetice. Fanii au rămas șocați FOTO

Cum arăta Oana Radu înainte să apeleze la operațiile estetice. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul timpului a trecut prin schimbări majore. Oana Radu și-a uimit fanii din mediul online după ce a postat o fotografie de pe vremea când avea 18 ani. Partenera lui Cătălin Dobrescu arăta complet diferit, iar internauții au rămas fără cuvinte. Recent, vedeta a realizat o sesiune de imagini pe contul ei de Instagram, iar fanii au avut posibilitate să-i ceară să le arate diferite imagini cu ea.

Dintre toate fotografiile postate de Oana, una le-a atras atenția urmăritorilor săi. Este vorba despre imaginea în care devenise majoră. Se poate observa că artista se lupta la acea vreme cu kilogramele în plus, dar comparativ cu prezentul, Oana este mult mai mândră de imaginea sa, având în vedere că a reușit să slăbească. Cu toate că operațiile estetice au transformat-o având acum buze mai cârnoase și un bust mai generos, Oana Radu a fost întotdeauna o femeie frumoasă cu trăsături speciale.

Oana Radu la 18 ani

În urmă cu puțin timp, artista a anunțat că își va schimba silicoanele pentru că se confruntă cu un complex. Vedeta a transmis că în perioada următoare are de gând să apeleze și la alte intervenții estetice, cum ar fi cea de abdomeno-plastie. „Urmează după asta, sper eu, o operație de abdomeno-plastie, nu știu dacă tot anul acesta, și urmează la un moment dat ceva și ceva la picioare, pentru că deși picioarele mele arată bine, eu vreau să mai slăbesc și cumva atunci cred că va necesita și acolo o intervenție. Nu mi-e frică de durere. Am alte gânduri: dacă nu mă trezesc din operație, dacă mor?!”, a spus vedeta.

Drama trăită de Oana Roman

Deși este cunoscută de multă lume, puțini sunt cei care știu că Oana Radu a trecut printr-o dramă încă de la naștere. Artista a fost părăsită de tatăl său când avea doar trei săptămâni, iar lipsa acestuia în viața sa a afectat-o foarte tare. Chiar dacă era prea mică pentru a conștientiza că părintele său a decis să plece din viața ei, cu înaintarea în vârstă, artista a început să resimtă absența acestuia. „De la trei săptămâni trăiesc fără tată. Mama mea m-a crescut singură, împreună cu bunicii mei. Mama mea şi-a dedicat întreaga viaţă mie, ea m-a dus la repetiţii, la festivaluri. Nu şi-a mai luat o haină de nu ştiu câţi ani, pentru că totul era pentru mine. Este modelul meu în viaţă, o apreciez foarte mult. Este crunt! Nu am simţit lipsa tatălui la propriu, pentru că nu m-am obişnuit cu el, nu am crescut cu el”, spunea Oana Radu.

Oana si mama ei

Mai mult, vedeta a spus că tatăl său nu a fost niciodată interesat de ea, chiar dacă avea nevoie de bani.„Nu şi-a manifestat niciodată interesul faţă de mine. A venit o dată în vizită la mine, avea o pungă cu pixuri, mi le-a arătat pe toate şi nu mi-a dat niciunul. Mami a tot sperat că va fi mai bine pentru mine dacă am un tată, iar când aveam 7 ani a intentat divorţ. „, a mai spus Oana Radu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: