Redactia.ro
Home » Monden » Fotografie rară cu Oana Radu și mama ei! Cele două seamănă leit

Fotografie rară cu Oana Radu și mama ei! Cele două seamănă leit

GALERIE FOTO (2) Fotografie rară cu Oana Radu și mama ei! Cele două seamănă leit

Oana Radu a publicat o imagine foarte rară cu ea și mama sa! Cele două seamănă ca două picături de apă, iar fanii sunt uimiți să o vadă pe femeia care i-a dat viață îndrăgitei artiste. 

Fotografie rară cu Oana Radu și mama ei

Oana Radu este una dintre cele mai apreciate artiste din țară. Cântăreața se bucură de un succes imens în industria muzicală și este și un exemplu pentru urmăritorii ei, aceasta reușind să slăbească peste 100 de kilograme.

Artista este foarte cunoscută în mediul online și nu numai, însă puțini sunt cei care știu cum arată mama acesteia! Recent, îndrăgita cântăreață a reușit să-și surprindă fanii din mediul online cu o imagine rară alături de mama sa.

Pentru că ieri a fost Ziua Femeii, Oana Radu s-a gândit să le facă o surpriză celor din mediul online și a postat o imagine alături de cea care i-a dat viață. Se vede clar în imagine că frumusețea-i moștenire de familie în cazul celor două.

Fotografie rară cu Oana Radu și mama ei! Cele două seamănă leit

Oana Radu a fost crescută doar de mama ei

În urmă cu ceva timp, Oana Radu a mărturisit multe detalii dureroase din viața ei. Artista a fost crescută doar de mama și bunica sa, tatăl său părăsind familia atunci când ea avea doar trei săptămâni. Cu toate că și-a iertat părintele pentru gestul făcut, cântăreața a declarat că i-a lipsit afecțiunea din partea acestuia atunci când era mică.

”Sunt crescută doar de mama și bunică, tata ne-a părăsit când aveam trei săptămâni. Am reluat relațiile de curând. Am iertat. Îl iertasem de mult, dar nu m-a căutat el. Am avut un proces pentru pensia alimentară, s-a rezolvat. Ne-am înțeles amiabil, urmează să îmi plătească. Eu când eram mică nu aveam nevoie de bani, aveam nevoie de afecțiune, carioci, jucării”, a spus Oana Radu.

Oana Radu nu este plăcută de toată lumea! Se pare că invidioșii o atacă cu fiecare ocazie, mai ales după ce a reușit să slăbească spectaculos. Sătulă până peste măsură de acuzațiile conform căreia și-ar fi operat stomacul, în urmă cu ceva timp, Oana Radu a dorit chiar să aducă o ecografie a stomacului în cadrul unei emisiuni TV, pentru a le demonstra tuturor cât a luptat să ajungă la silueta din prezent.

”Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV”, declara Oana Radu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: