Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu a făcut dezvăluiri despre căsnicia toxică! ”Nu am avut curajul să ies”

Oana Radu a făcut dezvăluiri despre căsnicia toxică! ”Nu am avut curajul să ies”

GALERIE FOTO (2) Oana Radu a făcut dezvăluiri despre căsnicia toxică

Oana Radu a făcut dezvăluiri despre căsnicia toxică, la doar patru luni de la cununia cu bărbatul pe care îl iubește. Artista a oferit sfaturile ei fanilor. 

Oana Radu a făcut dezvăluiri despre căsnicia toxică

Oana Radu este una dintre vedetele pline de surprize. De-a lungul carierei sale a trecut printr-o serie de transformări, slăbind miraculos și trecând pe la numeroși medici esteticieni. Acum, artista vrea să-și ajute fanii și le oferă sfaturi de viață, din experiența ei personală.

Vedeta nu a avut reușite doar profesional, ci și sentimental. Aceasta se mândrește cu faptul că a reușit să treacă peste o relație toxică și să își oficializeze relația cu actualul ei partener, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Oana Radu a făcut dezvăluiri despre căsnicia toxică! Întrebată pe rețele de socializare despre relația ei nefericită și cum a reușit să scape de ea, artista i-a oferit sfaturi unei fane, care se afla și ea într-o căsnicie care nu o făcea fericită, potrivit spynews.ro.

”Of, treaba asta este foarte grea și mă tem că nu-ți pot da niciun sfat și nu știu cum aș putea să-ți spun să îți găsești curajul, pentru că și eu am fost, cândva, într-o relație din care nu am avut curajul să ies”, a spus inițial Oana Radu pe pagina sa de Instagram.

În urma acestor declarații, Oana Radu a mărturisit că dacă o relație nu mai funcționează, indiferent în ce stadiu se află, cel mai corect ar fi ca cei doi parteneri să discute totul, apoi, să rămână prieteni, dacă nu se mai poate continua nimic.

”Într-adevăr, după ce te căsătorești este mai greu să ieși dintr-o relație decât dacă ești într-o relație, gen iubiți. Dar dacă este o căsnicie toxică și practic nu vă înțelegeți și sunt lucruri care te deranjează, primul pas este că ar trebui să discuți, iar dacă după discuții nu ajungeți la niciun consens, cred că ar trebuie într-o zi, când sunteți foarte calmi și foarte relaxați, să puneți pe hârtie toate lucrurile frumoase care s-au întâmplat între voi și să ajungeți la concluzia că, după ce trageți linie, mai bine prieteni decât dușmani, cred eu”, a mai adăugat artista.

Oana Radu s-a căsătorit cu Cătălin Dobrescu

Oana Radu a trăit în urmă cu patru luni unul dintre cele mai emoționante momente din viața sa. Artista a ajuns în fața ofițerului de la starea civilă alături de iubitul său Cătălin Dobrescu, unde au spus „Da”. Cei doi au făcut cununia civilă în Craiova, orașul lor natal.

Oana Radu a arătat impecabil în ziua căsătoriei sale. Aceasta a purtat o rochie albă, care i-a scos în evidență formele și a optat pentru un machiaj natural în nuanțe de maro și aurio. Coafura a fost una lejeră la care a adăugat un accesoriu din perle albe.

Oana Radu s-a căsătorit cu Cătălin Dobrescu

Sunt foarte fericită alături de tine! Atât de fericită cum nu mi-am imaginat că pot merită vreodată! Atât de fericită încât nu mă gândesc decât la prezent. Sunt sigură că viitorul vine cu ceea ce este întotdeauna mai bun pentru noi, și am învățat să nu regret nimic din ceea ce nu am avut, sau am pierdut.. Nu este un păcat să te îndrăgostești, nu este un păcat să îți asumi, este în schimb un mare păcat să judeci!”a declarat atunci Oana Radu pentru Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: