Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu s-a căsătorit. Primele imagini de la nunta cântăreței FOTO

Oana Radu s-a căsătorit. Primele imagini de la nunta cântăreței FOTO

GALERIE FOTO (6) Oana Radu

Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, s-au căsătorit. Cei doi s-au logodint în această iarnă și au transmis recent că plănuiesc să devină soț și soție în luna august. Iată că s-au ținut de cuvânt și joi și-au spus „Da!”.

Oana Radu s-a căsătorit! Ce rochie de mireasă a ales

Cântăreața Oanu Radu și iubitul ei, instructorul de fitness Cătălin Dobrescu, s-au căsătorit. Condițiile de pandemie nu i-au oprit pe cei doi să meargă în fața stării civile și să își declare iubirea. Cântăreața chiar a explicat acest lucru de când a fost cerută în căsătorie, iar fericirea celor doi a fost prea mare pentru a fi umbrită de criza sanitară și restricțiile sale.

Cântăreața a postat primele imagini de la fericitul eveniment joi, când a avut loc cununia civilă. Aceasta a scris în dreptul fotografiilor: „Sunt o femeie măritată! Te iubesc pentru totdeauna”.

Vedeta povestea în urmă cu ceva timp că a fost în culmea fericirii atunci când a fost certuă de nevastă și a mărturisit că cununia civilă va avea loc în Craiova.

„Eram în stare de șoc atunci când m-a cerut în căsătorie, nu-mi venea să cred. Anul acesta vreau să facem cununia civilă, în august, la Craiova, într-un loc foarte frumos cu piscină”, a mărturisit Oana Radu.

„Nu știm exact câți invitați vom avea. Să vedem după 1 august ce se va întâmpla. Am stabilit împreună că vom vedea cine vine. Noi suntem oamenii care să țină cont de tradiții, dar chiar ne-am dorit să facem asta”, a mai spus artista.

Oana Radu, în culmea fericirii datorită iubitului ei

Oana Radu a fost în culmea fericirii după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, așa că a împărțit bucuria cu prietenii său virtuali, cărora le-a arătat și inelul de logodnă.

„Nu mi l-am cumpărat singură. Şi da! Am fost cerută în căsătorie. Nu îmi vine să cred cât sunt de fericită. Am zis DA! (…) Sunt foarte fericită alături de el şi ăsta este şi motivul pentru care am fost atât de volubilă”, a declarat Oana Radu, relatează evz.ro.

„Am simţit nevoia să ştie multă lume cât de fericită sunt. Aş fi fost fericită şi dacă mă cerea cu un inel de la pufuleţii cu surprize” , a mai adăugat artista din Craiova.

Cătălin Dobrescu, declarații de iubire pentru Oana Radu

Relația dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu a început recent, când acesta a devenit instructorul ei de fitnees. Artista voia să slăbească, iar bărbatul a ajutat-o să facă acest lucru și s-au apropiat extrem de mult.

„Oana înseamnă totul pentru mine. A trecut printr-o perioadă foarte grea. Chiar merită să fie iubită şi fericită, voi face tot posibilul ca să se întâmple acest lucru”, a declarat Cătălin în timpul unui moment din emisiunea de la Kanal D în care artista este concurentă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: