Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu a slăbit foarte mult cu o dietă creată de ea. Acum o vinde tuturor! Cât costă?

Oana Radu a slăbit foarte mult cu o dietă creată de ea. Acum o vinde tuturor! Cât costă?

GALERIE FOTO (5) Oana Radu

Oana Radu a reușit să slăbească masiv, a doua oară, după ce se îngrășase iarăși. Acum, vedeta vrea să împărtășească cu toată lumea cum a reușit ea să slăbească, dar constracost. Astfel, cântăreața vrea să dezvolte o afacere din sfaturile ei pentru slăbit.

Ce dietă are Oana Radu. Cât costă aceasta

Oana Radu a reușit să slăbească spectaculos, în doar 50 de zile a dat jos 30 de kilograme, așa că transformarea pe care a suferit-o a fost una majoră. Ea ajunsese la 57 de kilograme. S-a îngrășat la loc după moartea iubitului ei, care a fost incendiat într-o scară de bloc, dar acum și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, care este instructor de fitness.

Cântăreața a decis să împărtășească și cu alții dieta care a ajutat-o să slăbească atât de muncă, dar face acest lucru contracost. Astfel, cine dorește poate cumpăra această dietă online, pentru suma de 69 de lei. În schimb, clienții primesc dieta alimentară pentru 50 de zile, o listă cu vitamine, mai multe antrenamente video.

„Pachetul „Slăbește cu Oana” conține:

un fișier cu dieta completă pe zile (timp de 50 de zile), cu gramaj și explicații;

lista cu suplimente (vitaminte și minerale);

28 de antrenamente video;

un fișier cu explicațiile antrenamentelor video”, arată vedeta pe site-ul ei.

Oana Radu își vinde dieta-minune

Vedeta spune că aceasta este dieta cu care ea a reușit să slăbească 30 de kilograme într-un timp foarte scurt, dar nu promite că același rezultat îl va avea oricine.

„Am slăbit 30 de kilograme în 50 de zile! Este dieta care pe mine m-a ajutat să slăbesc 30 de kg. în 50 de zile! Nu garantez că va avea aceleași rezultate și la voi și nu garantez, și nu sunt responsabilă pentru sănătatea dumneavoastră. Orice cumpărare a dietei este pe răspunderea dumneavoastră”, scrie Oana Radu pe pagina ei web.

Oana Radu a reușit să slăbească enorm în anul 2014, când a ajuns de la 121 de kilograme la 57. Ulterior, ea a acumulat iarăși greutate în plus și cântarul arăta 104 kilograme. Ea a slăbit miraculos încă o dată, iar acum vrea să își vândă dieta.

Dieta Oana Radu
Dieta Oana Radu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: