Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu este însărcinată? ”Știu sigur că mă voi descurca”

Oana Radu este însărcinată? ”Știu sigur că mă voi descurca”

GALERIE FOTO (2) Oana Radu este însărcinată? ”Știu sigur că mă voi descurca”

Oana Radu a apărut din nou în centrul atenției după ce a reușit să slăbească 65 de kilograme. Însă asta nu e tot! Cântăreața este însărcinată? Ce declarații a făcut vedeta despre un posibil copil. 

Oana Radu este însărcinată?

Oana Radu este una dintre cele mai puternice voci din România. A fost mereu în atenția publicului, însă acum a șocant cu apariția ei de milioane. A reușit să slăbească 65 de kilograme și să aibă o siluetă de invidiat, iar bomba vine după ce aceasta a făcut declarații despre o posibilă sarcină, scrie spynews.ro.

Fanii vedetei au asaltat-o cu întrebări pe rețelele de socializare. Aceștia au fost curioși dacă Oana Radu se gândește la un copil acum, după ce a reușit să slăbească 65 de kilograme. Răspunsul cântăreței nu a ezitat să apară, astfel că aceasta a ținut să precizeze că asta se poate întâmpla oricând și că se simte pregătită pentru acest rol. Oana Radu suține că are tot sprijinul din partea familiei sale, dar mai ales, din partea soțului Cătălin.

”Oricând se va întâmpla. Știu sigur că mă voi descurca și că voi avea tot suportul”, a scris Oana Radu pe contul de Instagram.

Oana Radu s-a transformat complet

Oana Radu a anunțat că transformarea ei luat sfârșit. A terminat cu dietele după ce a slăbit 65 de kilograme și a ajuns la greutatea care o face fericită. Vedeta are în prezent 57 de kilograme și arată super bine. Desigur că nu și-a putut ține fericirea ascunsă, așa că le-a împărtășit fanilor din mediul online câteva gânduri, dar mai ales, o serie de fotografii cu transformarea sa, înainte și de după ce a slăbit.

”Haterii vor spune că e photoshop hahahha! Transformarea mea a luat sfârșit! În aceste poze mă vedeți pe mine, la 57 de kilograme, de la 75! Partea mișto este că mi-am transformat total corpul! Sunt foarte fericită! Așa arât eu acum! De acum înainte urmează un drum destul de greu, cel al menținerii!”, a scris Oana Radu.

Oana Radu s-a transformat complet
Oana Radu s-a transformat complet

Oana Radu nu s-a rezumat doar la slăbit. Aceasta a vrut să-și retușeze și părțile corpului care nu o avantajau și a apelat la un medic estetician. Prima intervenție a fost cea de augumentare a buzelor, în anul 2014. La scurt timp, a intervenit asupra sprâncenelor. De asemenea, vedeta și-a mărit și sânii și este tare mândră de ea, susținând că i s-a schimbat viața. Cântăreața a declarat că sânii ei arătau îngrozitor înainte de intervenție și nu putea să poarte nici măcar un decolteu.

”Era o imagine îngrozitoare! Domnul doctor mi-a reconstruit efectiv sânii. Mi-a schimbat viața!”, a povestit vedeta pe blogul său.

Schimbările nu se opresc însă doar la aspectul fizic. Oana Radu și-a găsit dragostea în brațele lui Cătălin Dobrescu, bărbatul de care s-a îndrăgostit peste cap. La scurt timp, antrenorul de fitness i-a oferit inelul mult așteptat, așa că cei doi iubiți au devenit în mod oficial soț și soție.

”Da, am fost cerută în căsătorie. Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită. Cătălin m-a cerut în căsătorie şi am spus da”, a spus Oana Radu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: