Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Oana Radu în lenjerie intimă! Fanii au fost șocați

Cum arată Oana Radu în lenjerie intimă! Fanii au fost șocați

GALERIE FOTO (2) Cum arată Oana Radu în lenjerie intimă! Fanii au fost șocați

Oana Radu a postat o fotografi incendiară cu ea în lenjerie intimă! Fanii au fost absolut uimiți de cum a ajuns să arate vedeta după ce a slăbit. 

Cum arată Oana Radu în lenjerie intimă

Oana Radu este una dintre cele mai controversate artiste, motivul poate fi silueta ei, care a devenit din ce în ce mai subțire peste noapte. Deși, din acest motiv, vedeta susține că exercițiile fizice și obiceiurile sale alimentare au făcut-o eroina formelor de astăzi, gurile rele ​​susțin că toate fotografiile cântăreței au fost prelucrate.

Cum arată Oana Radu în lenjerie intimă! Oana Radu a slăbit 65 de kilograme și a ajuns să aibă o siluetă de invidiat. Vedeta a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat în lenjerie intimă în fața oglinzii. Fotografii a fost apreciată și comentată de toți fanii ei, fiind uimiți de felul cum arată artista acum.

Cum arată Oana Radu în lenjerie intimă! Fanii au fost șocați

Cântăreața s-a fotografiat într-un sutien negru, care i-a lăsat sânii la vedere și într-o pereche de ciorapi negri care îi evidențiază talia în formă de clepsidră. Artistei nu-i mai este rușine cu corpul ei, astfel că își arată formele de invidiat cu fiecare ocazie, potrivit spynews.ro.

Oana Radu se luptă cu kilogramele în plus de ani de zile și este fără îndoială un model pe care trebuie să-l urmeze toate doamnele sau domnișoarele. A reușit să slăbească 65 de kilograme și a continuă să lupte în continuare pentru a ajunge la un trup perfect ca de zeiță.

Ce probleme de sănătate are Oana Radu?

Oana Radu a reușit să treacă cu fruntea sus prin toate dificultățile vieții, fapt pentru care este un adevărat exemplu pentru fani. Însă, vedeta a recunoscut că a avut și momente în care a clacat și momente care au doborât-o.

Soția lui Cătălin Dobrescu a mărturisit, de curând, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizate pe contul personal de Instagram, că se confruntă cu anxietatea. Însă, vedeta a mărturisit că lucrurile stau mult mai bine acum pentru ea în privința bolii și speră să învingă de tot această boală.

”Cu anxietatea sunt mult, mult, mult mai bine. Pe o scară de la 1 la 10… să zicem că am fost la 10 la început, acum pot să zic că sunt pe la un 4”, a răspuns Oana Radu pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: