Redactia.ro
Home » TV » Cum arăta Olivia Steer în tinereţe? Era brunetă şi nu făcea valuri, ca acum

Cum arăta Olivia Steer în tinereţe? Era brunetă şi nu făcea valuri, ca acum

GALERIE FOTO (4) Olivia Steer

Olivia Steer este soția lui Andi Moisescu și una dintre cele mai controversate figuri ale momentului din showbiz. Iată ce transformare a suferit aceasta de-a lungul anilor.

Cum arăta Olivia Steer în tinerețe, când apărea la Pro TV

Olivia Steer are acum 44 de ani și o familie frumoasă alături de prezentatorul TV Andi Moisescu. Cei doi au împreună doi copii, pe David și Luca. Acum 20 de ani, ea era reporter pentru Pro TV Internațional și apărea pe sticlă. Nu locuia în București și lucra la ziarul Bihoreanul.

A ajuns și la pupitrul știrilor Pro TV, de unde a plecat pentru a fi coprezentatoarea emisiunii „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică Jr. totuși, ea a rezistat acolo doar un sezon, pentru că a fost înlocuită ulterior de Iulia Vântur.

După moartea surorii și a tatălui ei, Olivia Steer s-a retras din televiziune și s-a ocupat de blogul său, unde își expune opiniile controversate. Cel mai aspru criticată a fost când a declarat că este împotriva vaccinării. Schimbarea Olivia Steer nu este atât de mare, singura diferență fiind culoarea părului, pentru că atunci vedeta Pro TV era brunetă.

Opiniile controversate ale Oliviei Steer

„Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă ţin departe de ele”, a spus Olivia Steer.

Acum, nu se știe dacă va mai reveni vreodată în televiziune, iar soțul ei, Andi Moisescu spune că este cel mai bine pentru ei ca ea să se ocupe în permanență de copii.

“Nu ştiu dacă o mai pasionează subiectul ăsta, mă bucur foarte tare să o văd în varianta în care să se ocupe exact aşa cum se ocupă de copiii noştri. Este cartea câştigătoare, şi pentru care îi voi rămâne profund recunoscător. E foarte important când de copii se ocupă mama şi tata. E cea mai norocoasă ecuaţie posibilă”, a declarat Andi Moisescu.

Loading...