Redactia.ro
Home » Monden » Ce meserie a avut Andi Moisescu, înainte să ajungă la PRO TV. Nimeni nu și-ar fi închipuit asta

Ce meserie a avut Andi Moisescu, înainte să ajungă la PRO TV. Nimeni nu și-ar fi închipuit asta

Puțini știu ce meserie a avut Andi Moisescu înainte de a lucra îm televiziune. Nimeni nu își imaginează acum, când este unul dintre jurații emisiunii „Românii au talent”, că Andi Moisescu a început chiar de jos.

Înainte de a ajunge în televiziune, Andi Moisescu vindea ziare la metrou

”La 17 ani habar n-aveam în ce direcţie s-o iau. Vindeam ziare la metrou în Piaţa Romană. Nu mă visam vreun distribuitor de ziare. Noroc că au apărut alte oportunităţi între timp”, a povestit Andi Moisescu.

Invitat la podcastul lui Micutzu, juratul PROTV a povestit cum a început totul, imediat dupa revoluție.

„Eram în clasa 11, ne gândeam cu drag că am vrea să mergem la mare, dar imediat după 90 s-au petrecut în fabricile din România niște cutremure financiare, în sensul în are  nu era clar dacă unii oameni au ce să ia și maică-mea m-a anunțat în anul ăla că din păcate n-o să mă poate ajuta cu nimic în vara aia. Eu cu un coleg de clasă am vorbit despre ce ar trebui să facem ceva, să producem un ban.”

Amintirile lui Andi Moisescu din acea perioadă sunt savuroase. Este clar că avea un simț al afacerilor bine ancorat!

„Ne-am dat seama că se vând ziarele bine și atunci am zis hai, să vindem și noi ziare. Noi eram principalii cumpărători. Și ăsta a zis „de ce nu? Ia să ne interesăm” Și am vorbit nu știu cum printr-o relație a ajuns el și a aflat că putem să vindem ziare, uite că sunt două modalități. Te duci cu banii jos, cumperi ziarele și îți rămân ție mai mulți bani. Fie, lași buletinul, îți dau ziarele și aduci banii după, dar primești mai puțin. Trei lei costa ziarul, și dacă lăsam buletinul și după aduceam banii, nouă ne rămânea 1 leu din ziar sau 50 de bani. Dacă plăteam toate ziarele cu banii jos, practic, nu plăteam toată sumă, pentru că nouă ne rămâneau 1,50 lei. Ne-am hotărât să ne împrumutăm de bani și să luăm 3 000 de ziare cu banii jos. Vizual nu îmi dădeam seama cât înseamnă… Bă, când am ajuns la tipografia Universu`, actualmente Apolo 111,  4 jumate dimineața… am ajuns… „ce vreți, mă?” „Să cumpărăm 3000 de ziare.” „Păi și cum faceți? Banii îi aveți?” le-am dat banii, îți dai seama cum s-au uitat ăia, aveam 17 ani. Bă, și când ne-au adus ăia ziarele… Bă, atunci am văzut pentru prima oară cât înseamnă 500 de ziare. Tăticule, 500 de ziare la săptămânal, perfect presat [e imens]. Se tipărea, cred că cu plumb, că se lua… Primul lucru când le-am văzut, îți dai seama că am paralizat”, își amintește omul de televiziune.

Andi Moisescu a lucrat si ca DJ

După ce a terminat liceul, a încercat această cariera, pe care a abandonat-o pentru cariera în televiziune.

Andi a dezvăluit și cum a început “aventura” lui ca DJ: 

“Atunci când m-am apucat prima oară să mixez nu era nici pe departe tehnologia pe care o am astăzi la dispoziție. Multă lume se distrează când aude că eu am început pe magnetofoane, după care am trecut la casetofoane și mult mai târziu am avut acces la pick-up-urile pe care le folosesc astăzi. Nu mai zic de toată zona digitală din ziua de astăzi, drept pentru care revoluția digitală mi-a deschis așa o lume nouă pe care o privesc extrem de fascinat și am început chiar să o studiez”.

Recent, Andi Moisescu s-a reîntors la platane, bucurându-se de hobby-ul lui din tinerețe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini