Redactia.ro
Home » TV » Cum arată Pamela din Dallas la 70 de ani? FOTO

Cum arată Pamela din Dallas la 70 de ani? FOTO

GALERIE FOTO (6)

Victoria Principal e una dintre cele mai îndrăgite actrițe din toate timpurile, dându-i viață, pe micile ecrane, celebrei Pamela din Dallas. Dar cum arată acum actrița de 70 de ani?

Pamela din Dallas, una dintre cele mai cuceritoare actrițe de la Hollywood

De-a lungul carierei sale, Victoria Principal, alias Pamela din Dallas, a fost o femeie extrem de curtată, grație frumuseții sale răpitoare. Și-n anii de după retragerea oficială, actrița și-a păstrat trăsăturile fine și grația de odinioară.

Au fost, însă, și voci care au menționat de-a lungul timpului că actrița a exagerat cu operațiile estetice. „Este hidoasă fără make-up”, a fost mărturia unei surse citate de un tabloid. Fiind căsătorită cu un chirurg estetician, Victoria a recurs, pe ici-colo, la anumite ajustări. Însă, dă asigurări că nu a suferit nicio intervenție chirurgicală majoră.

Viața din prezent a Victoriei Principal

În prezent, Victoria Principal este retrasă la ferma sa din Arizona, unde are o proprietate impresionantă. În timpul liber, îi place să se plimbe de-a lungul vastei sale proprietăți și să se îngrijească de necuvântătoarele pe care le adăpostește.

pamela din dallas
Pamela, la ferma ei

Ea are, de asemenea, un adăpost de animale în California, unde aduce animale salvate pentru a le reabilita. „Am salvat și reabilitat animale care au fost neglijate și abuzate, care au nevoie de îngrijire medicală, răbdare și iubire pentru a se recupera fizic, emoțional și spiritual. Aceasta nu este o organizație caritabilă, ci mai degrabă ceva la care am visat. Ele rămân să trăiască cu mine pentru tot restul vieții lor”, a declarat fosta actriță.

 

View this post on Instagram

 

My newest adoption and new member of my herd. Her name is Henni which means blessed. Here is Henni experiencing joyful freedom. 😊🐴

A post shared by Victoria Principal (@victoriaprincipalofficial) on

Actrița a schimbat prefixul pe 3 ianuarie, împlinind onorabila vârstă de 70 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: