Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată părinții Cristinei Ștefania? Viitoarea soție a lui Speak a postat o fotografie de colecție

Cum arată părinții Cristinei Ștefania? Viitoarea soție a lui Speak a postat o fotografie de colecție

GALERIE FOTO (3)

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite și mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc, însă puțini știu cine sunt și cum arată viitorii socri ai artistului! ”Libelula” a postat o imagine de colecție cu cei care i-au dat viață. 

Cum arată părinții Cristinei Ștefania? Viitoarea soție a lui Speak a postat o fotografie de colecție

Speak și Ștefania se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece, iar acest lucru se poate vedea din aparițiile lor în mediul online. Cei doi lucrează deja la întemeierea unei familii, asta înseamnă că cei doi și-au cunoscut unul celuilalt părinții. Speak s-a înțeles extrem de bine cu viitorii socri încă de când s-au cunoscut, așa cum chiar el a mărturisit.

Chiar dacă deocamdată nu este mămică, Ștefania Cristina tot și-a dorit să celebreze ziua de 1 Iunie, astfel că, artista a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu cei care i-au dat viață. Iubita lui Speak a rememorat clipele petrecute acasă, din copilărie, în sânul familiei, și a postat o fotografie emoționantă cu părinții ei.

”La mulți ani, copii! Locul meu preferat este lângă ei. La mulți ani, suflete de copii”, a scris Ștefania pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa)

Cum a reacționat Speak când i-a întâlnit prima oară pe părinții Ștefaniei

Lili Codreanu, viitoarea soacră a lui Speak, pare mai degrabă sora cea mare a Ștefaniei. Oricine le privește, nu poate trece cu vederea asemănarea izbitoare care le caracterizează, singura deosebire care iese în prim-plan fiind culoarea părului.

Familia Ștefaniei este destul de discretă, în sensul că ”libelula” lui Speak vorbește destul de dar despre părinții săi, dar la fiecare postare a brunetei de pe Instagram putem observa comentariile de la mama sa, semn că Lili Codreanu este unul din cei mai mari fani ai dansatoarei.

Speak a vorbit despre relația cu părinții Ștefaniei și a afirmat că se înțeleg extrem de bine. Prima dată când s-au văzut, s-au înțeles din priviri, iar viitorul socru l-a scos din prima afară, dar nu pentru a-l certa, ci pentru a pregăti grătarul împreună.

Speak a recunoscut că a avut emoții destul de mari când și-a cunoscut socrii pentru prima dată. În ceea îi privește pe părinții lui, artistul a declarat că și ei o iubesc pe Ștefania și că nu este loc de nicio divergență în relația lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: