Redactia.ro
Home » Monden » Speak și Ștefania au vorbit despre copii! Când plănuiesc să devină părinți

Speak și Ștefania au vorbit despre copii! Când plănuiesc să devină părinți

Speak și Ștefania au vorbit despre copii! Când plănuiesc să devină părinți

Speak și Ștefania au vorbit despre copii! Când plănuiesc de vină părinți cei doi artiști? Fanii sunt curioși să afle detalii despre viitorul relației lor. 

Speak și Ștefania au vorbit despre copii

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi sunt o pereche perfectă și se completează de minune. Sunt naturali și dragostea lor este sinceră, iar acest lucru s-a văzut și la emisiunea ”Asia Express”, acolo unde cei doi au apărut în atenția publicului și s-au remarcat.

Tot în emisiunea a fost și momentul când Speak și-a dat seama că o vrea alături de el pe ”Libelula” și a cerut-o în căsătorie în ediația a 10-a a competiției. Momentul a fost unul emoționant, iar cei doi au focut un show de zile mari. După terminarea concursului au devenit preferații celor de acasă și au strâns pe paginile lor de socializare o comunitate mare și frumoasă.

Speak și Ștefania au vorbit despre copii! Nu trece o zi fără ca aceștia să nu pună măcar un InstaStory pe internet, iar fanii vor în permanență să afle ce mai fac cei doi, și sunt curioși să afle cum va evolua relația dintre ei. Mai ales că, acum toți se întreabă când vor face nunta, și mai ales, când va apărea pe lume un bebeluș, scrie wowbiz.ro.

În ultima discuție, Speak a povestit ceva ce i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Acesta le-a arătat internauților cum arăta el când era mic, mărturisindu-le și cel mai jenant moment pe care l-a trăit. De aici și până la subiectul delicat: copiii, nu a mai fost mult. Speak le-a dezvăluit fanilor că își dorește să aibă copii cu Ștefania, mai exact faimosul artist spune că ar fi extrem de fericit dacă ar avea chiar gemeni.

Cum a început relația dintre Speak și Ștefania

După despărțirea de Adelina Pestrițu, Speak a suferit enorm, însă la un an după asta și-a cunoscut iubirea vieții lui, pe Ștefania. Acesta s-a îndrăgostit iremediabil de actuala lui logodnică, alias Libelula. Șetefania a apărut în videoclipul său, dar a avut și colaborări muzicale cu acesta.

Speak și Ștefania au vorbit despre copii! După aproape patru ani de relație, cei doi au dat cărțile pe față despre relația lor. Speak a povestit în cadrul unei emisiuni că el a făcut primul pas și că, mai mult decât atât, cu Ștefania se simte în largul său, așa cum nu s-a mai simțit cu nimeni altcineva.

”Eu am făcut primul pas în a ne cunoaște, deși eu sunt mai timid. Am fost și eu bărbat o dată. Atunci când îți propui să te combini, nu se întâmplă nimic. Las să se întâmple. Pot să îi zic orice partenerului. E prima oară în viața mea când pot să fac asta. Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu”, a povestit Speak.

În schimb, Ștefania a ținut să precizeze că cel mai mare atu al relației lor este acela că sunt foarte buni prieteni.

”Nu i-am dat semnale că ar trebui să facă vreun pas. S-a întâmplat. Noi suntem foarte buni prieteni și ăsta e cel mai mare atu al nostru”, a declarat Ștefania, iubita lui Speak.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: