Redactia.ro
Home » Monden » Ștefania și-a sărbătorit ziua de naștere de Crăciun! Speak i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale

Ștefania și-a sărbătorit ziua de naștere de Crăciun! Speak i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale

GALERIE FOTO (4)

Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au petrecut Sărbătorile împreună. Mai mult, Ștefania a avut astăzi un alt motiv de sărbătoare. Bruneta a împlinit vârsta de 24 de ani, iar Speak i-a transmis un mesaj emoționant, de dragoste.

Ștefania și-a sărbătorit ziua de naștere de Crăciun

Cântăreața Ștefania a avut două motive mari de bucurie astăzi. pe lângă bucuria primei zile a Crăciunului, bruneta lui Speak a împlinit și frumoasa vârstă de 24 de ani. Logodnica artistului a primit o mulțime de urări de la fani și multe felicitări aniversarea care mai de care mai frumoase, încă de seara trecută, cu câteva minute înainte de miezul nopții.

Artista este născută fix în ziua de Crăciun, iar Sărbătoarea din an este, cu acest prilej, și mai așteptată pentru cântăreață.

Iubitul cântăreței, Speak, nu a mai avut răbdare șia  fost primul care i-a făcut urări frumoasei brunete. Artistul i-a făcut și o declarație emoționantă pe această cale.

„Te iubesc de nu mai pot! La multi ani, soricel! Sa fii fericita, sanatoasa, sa nu te schimbi niciodata si sa ramai aceeasi persoana pe care eu am cunoscut-o acum aproape 4 ani, si cu care vreau sa impart totul, multi ani de acum incolo!❤️ Amin!”, a scris Speak pe Instagram.

Ștefania este cunoscută drept o fire energică și mereu cu zâmbetul pe poze. Însă, de această dată, de ziua ei, iubita lui Speak a fost copleșită de emoții și de urările primite și a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare.

Ștefania le-a transmis un mesaj fanilor care s-au gândit la ea de ziua ei de naștere.

„Aproape în fiecare an plâng datorită de data asta, nu din cauza, comunității mele superbe. Vă ador și vă mulțumesc din inimă, m-am uitat acum la clipul pe care l-am și postat din partea voastră, un cadou absolut superb. Am reușit să vîd fețele oamenilor din spatele fiecărui fan page. Nici nu știu ce să vă spun în afară de faptul că sunteți superbi și minunați. Sunteți toate superbe, vă mulțumesc din suflet pentru acest cadou. Urăsc să plâng de ziua mea, dar plâng de bucurie.”, a transmis iubita lui Speak pe Instagram.

Toși cei dragi apropiați artistei i-au transmis numai gânduri bune și au postat filmulețe și fotografii cu ea.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: