Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată presupusa fiică a Patriarhului Daniel. Cu ce se ocupă în prezent și unde locuiește, de fapt

Cum arată presupusa fiică a Patriarhului Daniel. Cu ce se ocupă în prezent și unde locuiește, de fapt

GALERIE FOTO (4)

Cu toții îl cunosc pe capul Bisericii, Patriarhul Daniel, dar foarte puțini își mai aduc aminte de scandalul în care a fost implicat în urmă cu mai mulți ani. Se pare că unul dintre cei mai respectați oameni din România ar avea o fiică nelegitimă dintr-o relație pasageră pe care ar fi avut-o în tinerețe. Iată cum arată aceasta și cu ce se ocupă în prezent.

În anul 2012 BOR a primit o lovitură dureroasă în momentul în care Patriarhul Daniel s-a trezit în mijlocul unui scandal de zile mari. Se pare că nepoata sa în acte a susținut că el este, de fapt, tatăl său nelegitim. Atunci toată presa a sărit în aer și lucrurile au luat-o razna pentru capul Bisericii.

Cine este și cum arată presupusa fiică nelegitimă a Patriarhului Daniel

În apropierea celei de-a 71-a aniversări a Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, un scandal familial a izbucnit, aducând în prim-plan o controversă legată de filiație și adevăr. Steluța Vișan Ciobotea, declarându-se fiica nelegitimă a Patriarhului, a lansat o provocare legală, cerând un test ADN pentru a stabili cu certitudine legătura de sânge. În paralel, sora Patriarhului, Floare Vișan Ciobotea, afirmă că ea este mama adevărată a Steluței, prezentând certificatul de naștere ca dovadă. Scandalul, care a revenit în atenția publicului, amenință să afecteze reputația și autoritatea Patriarhului Daniel.

Conflictele din familia Patriarhului Daniel au devenit subiect de dezbatere publică în preajma zilei de naștere a acestuia. Steluța Vișan Ciobotea, cu trecutul său marcat de o copilărie dificilă și o căsătorie tumultuoasă, solicită un test ADN pentru a clarifica relația de sânge cu Patriarhul. Într-o contrapondere emoțională, Floare Vișan Ciobotea insistă că ea este mama adevărată a Steluței și aduce în discuție certificatul de naștere în care numele ei este înscris ca mamă.

În contextul scandalului, un alt element interesant intră în scenă – Minodora Ilie, președinta Fundației Internaționale Omenia. Sora Patriarhului afirmă că aceasta utilizează pretinsa nelegitimitate a Steluței doar pentru a se răzbuna pe Preafericitul Daniel. Reacția Patriarhului nu s-a lăsat așteptată, acesta retrăgându-se din funcția de președinte de onoare al fundației și refuzând orice asociere cu numele Minodorei Ilie.

Patriarhul Daniel nu a recunoscut niciodată legătura cu nepoata sa

Stela Vișan Ciobotea a fost subiect de controversă în trecut, când, acum câțiva ani, a pretins că este fiica nelegitimă a Patriarhului Daniel. Data nașterii sale, 1979, coincidentă cu perioada când actualul Patriarh era profesor de teologie, amplifică misterul și speculațiile. În presă s-a relatat că Stela, care se confruntă cu un handicap sever, și-a părăsit familia din București pentru a se căsători cu Costel Ispas, stabilindu-se în satul Cotesti din Argeș.

Viața de familie a Steluței a fost marcată de dificultăți, mai ales după nașterea unei fetițe în 2012. Conform relatărilor sale, relația cu soțul său, Costel Ispas, a devenit un calvar, fiind marcată de violență domestică. Stela a avut curajul să intenteze divorțul, obținând dreptate în fața Judecătoriei Câmpulung.

După divorț, Stela s-a întors la București și s-a reinventat ca traducător autorizat de spaniolă. Cu toate acestea, datele de contact ale Steluței includ adresa și domiciliul Patriarhului Daniel, indicând o apropiere fizică de familia sa.

„Încuviinţează ca reclamanta să revină la numele avut anterior, spre a se numi Vişan Ciobotea Stela Maria. Stabileşte locuinţa minorei Ispas Daniela Anastasia Florica, născută la data de 13.04.2012, la domiciliul reclamantei. Obligă pârâtul Ispas Costel să plătească pensie de întreţinere în favoarea minorei Ispas Daniela Anastasia Florica, născută la data de 13.04.2012, în cotă de 1 din venitul minim pe economie, de la data de 28.06.2016 şi până la împlinirea vârstei de 18 ani de către minoră. Ia act că părţile nu solicită cheltuieli de judecată. Definitivă”, se arata in hotararea judecatorilor.

De ce Patriarhul României nu este căsătorit

Patriarhul Daniel, lider spiritual al Bisericii Ortodoxe Române, este un exemplu notoriu al acestei norme, fiind cunoscut pentru viața sa fără nuntă. Cu toate acestea, există aspecte mai puțin cunoscute ale vieții personale ale Patriarhului care au stârnit, în trecut, interesul publicului.

În conformitate cu învățăturile Bisericii Ortodoxe, persoanele care ocupă poziții importante, cum ar fi preoții sau episcopii, trebuie să trăiască în celibat și să se abțină de la căsătorie. Acest principiu are rădăcini adânci în tradiția religioasă și este menit să permită liderilor bisericești să își dedice viața slujirii spirituale fără distracții sau preocupări lumești. Acesta este și motivul pentru care Patriarhul Daniel nu a fost niciodată căsătorit.

Totuși, viața personală a Patriarhului a fost subiect de speculații și controverse, mai ales în urmă cu mai bine de 10 ani, când au apărut zvonuri că ar avea o fiică nelegitimă. Daniel Ciobotea, înainte de a deveni Patriarh, ar fi fost acuzat că ar ascunde existența acestei fiice și ar fi prezentat-o lumii drept nepoata sa.

La vremea respectivă, tânăra în cauză, Steluța Vișan Ciobotea, a exprimat dorința de a realiza un test ADN pentru a demonstra legătura sa de sânge cu actualul patriarh. La momentul actual, Steluța Vișan Ciobotea are 45 de ani și rămâne un personaj intrigant în povestea vieții personale a Patriarhului Daniel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: