Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată primul soț al Anamariei Prodan și ce dezvăluia despre el. Impresara a dat din casă: „Facem glume de genul…”

Cum arată primul soț al Anamariei Prodan și ce dezvăluia despre el. Impresara a dat din casă: „Facem glume de genul…”

GALERIE FOTO (2)

Înainte de a se căsători Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a mai avut un mariaj. Puțini știu că impresara a mai fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. În ce relații au rămas după ce s-au separat? 

Toată lumea îl știe pe cel de-al doilea soț al Anamariei Prodan, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Însă, puțini sunt cei care știu cum arată primul partener de viață al impresarei, bărbatul cu care are două fete.

Anamaria Prodan a mai fost căsătorită înainte de Reghe

Între 1998 şi 2007, Anamaria Prodan a fost soţia fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu. Cei doi au făcut nunta în Pennsylvania, SUA, la numai opt luni după ce s-au cunoscut într-un club din Capitală, unde Ana Maria l-a abordat pe Tibi. S-au căsătorit rapid, însă în cele din urmă au ajuns să își spună adio.

Cine este Tibi Dumitrescu

„Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America, unde ea trebuia să ajungă ca ziaristă la un turneu de tenis, iar eu urma să mă întorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet.

Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University”, spunea Tiberiu Dumitrescu cu ceva timp în urmă.

Nu s-au certat și au rămas prieteni

După ce au divorțat, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf, cu care aceasta mai avusese o scurtă relație înainte să îl întâlnească pe Tibi. Impresara spunea că a rămas în relații bune cu Tiberiu Dumitrescu și că vorbesc destul de des.

”Avem 5 copii acum. Celia este fetița fostului soț, din actuala căsătorie. Tibi s-a recăsătorit, cu Irina. Adică, noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere.

Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună. Facem glume de genul «bine că te-am lăsat». Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce sa ii reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații. El și actualul soț sunt identici, la fel de familiști, iubitori, muncitori”, spunea impresara într-un vechi interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: