Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată și cât costă cel mai ieftin Porsche scos la vânzare pe autovit.ro

Cum arată și cât costă cel mai ieftin Porsche scos la vânzare pe autovit.ro

GALERIE FOTO (6)

Cum arată și cât costă cel mai ieftin Porsche scos la vânzare pe autovit.ro! Bolidul de lux a ajuns să coste cât o Dacia Logan! Și nu, nu este banc!

Iată cum arată și cât costă cel mai ieftin Porsche de pe autovit.ro! Este vorba despre un Cayenne, cu volan pe stânga. SUV-ul are la bord 246.000 de kilometric, fiind vorba de distanță parcursă atât în Germania, cât și în România.

Cum arată și cât costă cel mai ieftin Porsche scos la vânzare pe autovit.ro

Cel mai ieftin Porsche de pe autovit.ro este produs în anul 2006 și are motor de 3,2 litri pe benzină. Propulsorul dezvoltă 250 de cai putere și este cuplat la transmisie manuală, cu sistem de tracțiune integrală.

Vestea bună pentru șoferii care și-ar putea dori cel mai ieftin Porsche scos la vânzare pe autovit.ro este că proprietarul i-a pus rezervor de GPL. Așadar, viitorul posesor al automobilului va scăpa de grija consumului de carburant, care, așa cum este de așteptat la o astfel de mașină, ar fi unul destul de ridicat și piperat pentru buzunarul unui șofer cu câștiguri normale.

Cel mai ieftin Porsche de pe autovit.ro, preț și dotări

Doritorii care visează la un bolide de lux trebuie să știe că cel mai ieftin Porsche scos la vânzare pe autovit.ro costă 4.900 de euro! Mai mult, prețul este negociabil. Așadar, cel mai ieftin Porsche scos la vânzare pe autovit.ro a ajuns să coste cât o Dacia Logan!

Cel mai ieftin Porsche scos la vânzare pe autovit.ro este vândut de un dealer din județul Constanța, însă automobilul este înmatriculat în județul Brașov.

SUV-ul a fost adus din Germania și are autocolant negru mat peste vopseaua originală de culoare neagră, iar interiorul este din piele bej. Fiind vorba de o mașină veche de 15 ani, trebuie precizat pielea prezintă urme de uzură.

Un plus este că scaunele din față sunt încălzite.

Cel mai ieftin Porsche scos la vânzare pe autovit.ro are patru geamuri electrice, cele din spate sunt fumurii. Este dotat, de asemenea, cu senzorii de parcare, aer condiționat cu reglaj pe două zone și sistem de navigație. Important de știut este și că automobilul are 8 airbag-uri la bord.

Proprietarul menționează în anunț că acceptă orice test. Cumpărătorul poate pleca acasă cu mașina dacă plătește un avans de 60-70% din prețul la care ajunge după negociere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: