Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum arată și cât costă cel mai scump apartament vândut pe olx.ro în București FOTO

Cum arată și cât costă cel mai scump apartament vândut pe olx.ro în București FOTO

GALERIE FOTO (4) București

Platforma Olx este una dintre cele mai folosite din țara noastră, nu numai pentru achiziționarea sau închirirea de case, ci pentru orice lucru destinat vânzării, de la haine, la bijuterii și chiar servicii.

Cât costă cel mai scump apartament de pe Olx, vândut în București

Prețurile apartamentelor sunt foarte mari în țara noastră, iar în orașele mari acestea cresc chiar mai mult. În București și Cluj sunt cele mai scumpe chirii, dar și cele mai scumpe aparatamente.

Pe platforma Olx, cel mai scump apartament care este pus la vânzare în Capitală costă nu mai puțin de 1.350.000 de euro! Este vorba despre un apartament cu patru camere, în zona Dorobanți, cea mai exclusivistă parte a Capitalei. Suprafața pentru care plătești mai bine de un milion de euro este de 281 de metri pătrați, iar apartamentul se află la etajul 1. Apartamentul a fost construit după anul 2000, după cum se arată în anunțul de vânzare.

Acesta este de departe cel mai scump, însă prețurile din centru sunt și ele mari: pornesc de la 130.000 de euro.

Un alt apartament foarte scump este unul din zona Herăstrău, cunoscută și ea pentru prețurile exorbitante. Este vorba despre un apartament de 112 de metri pătrați, se află la etajul al doilea și este la mai puțin de 200 de metri de Parcul Herăstrău. Dacă dorești un loc de parcare pentru mașina ta, trebuie să plătești alți 20.000 de euro!

„Imobilul este finalizat în 2008 și este situat la mai puțîn de 200 de metri de parcul Herăstrău. Apartamentul are o suprafață utilă generoasă de 112 mp la care se adaugă suprafață de 28 mp a terasei. Împărțit în living și bucătărie deschisă, dormitor matrimonial cu baie și dressing, încă un dormitor spațios, baie, finisaje de calitate superioară și se poate vinde parțial mobilat sau nemobilat. Toate camerele au acces către terasă”, se arată în anunțul de pe Olx.

Schimbări pe piața imobiliară din cauza pandemiei

Creșterea cererii pentru achiziționarea de case a crescut cu 30 %, arată CEO-ul Premier Estate Management, Andreea Comșa.

„Faptul că această cerere a crescut nu înseamnă că oamenii dintr-o dată îşi permit să cumpere case sau că sunt mai bogaţi, ci că, în loc să cumpere un apartament cu 100.000 de euro sau cu 120.000 de euro şi-au dat seama că este important să investească mai mult în calitatea vieţii lor, să cumpere o casă care este poziţionată puţin mai în afara Bucureştiului sau în zonele limitrofe, dar să aibă parte de confort, de suprafaţă, de grădină. Acest lockdown prin care am trecut cu toţii, chiar dacă a durat doar câteva luni, a determinat o schimbare în mindsetul tuturor şi efectele vor rămâne pe termen lung”, a explicat Andreea Comşa pentru Business Magazine.

Vor scădea sau nu prețurile? Vom asista la o prăbușire? Iată ce clarificări are CEO-ul Premier Estate Management.

„Dacă această scădere nu a avut loc până acum, nu se va întâmpla nici anul viitor, când vom avea un cumul de efecte dat de majorarea plafonului aplicării cotei de TVA de 5% şi noile reglementări ale Programului Noua Casă. Chiar dacă au fost afectate anumite joburi, vor apărea altele noi, inclusiv în urma mutării producţiei din Asia înspre Europa, aşadar în contextul în care ne aşteptăm ca pandemia să fie ţinută sub control, piaţa imobiliară poate doar să aibă o evoluţie pozitivă”, a spus CEO-ul Premier Estate Management.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: