Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată apartamentul în care stă cu chirie Nicușor Dan și cât plătește pe lună

Cum arată apartamentul în care stă cu chirie Nicușor Dan și cât plătește pe lună

GALERIE FOTO (7) Cum arată apartamentul în care stă cu chirie Nicușor Dan

Numele Nicușor Dan va fi auzit des de cetățenii Capitalei. Acesta a câștigat mandatul de primar general al Bucureștiului în urma alegerilor locale care au avut loc duminică. Politicianul în vârstă de 50 de ani a învins-o pe Gabriela Firea. Ei bine, în prezent noul primar al Capitalei se poate declara un bărbat împlinit  pe plan profesional, dar și pe plan personal, având alături de el o familie minunată.

Unde locuiește Nicușor Dan

Nicușor Dan este noul primar general al Capitalei, câștigând alegerile locale care au avut loc duminică. Despre viața sa profesională, toată lumea știe, dar puțini sunt cei care știu lucruri despre viața personală a acestuia.

Nicușor Dan este căsătorit cu Mirabela Grădinaru, cei doi cunoscându-se în urmă cu 15 ani, în perioada când erau studenți. Soția sa declara în urmă cu câțiva ani că la prima întâlnire nu a fost dragoste la prima vedere. „Nu stiu daca a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atractie, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine„, a declarat acum câţiva ani Mirabela Gradinaru.

Cei doi formează și o echipă. Mirabela și Nicușor au înființat împreună cu alți voluntari, Asociația pentru Salvarea Bucureștiului, iar soția sa se ocupă cu contabilitatea, iar politicianul reprezenta Asociația în instanțe.

În prezent, Nicușor Dan și Mirabela au o fiică în vârstă de patru ani, Aheea. Potrivit acestora, micuța poartă numele inventat de părinții ei, care seamănă cu denumirea grecilor antici.

Potrivit ȘtirileProtv, familia Dan locuiește în sectorul 5 al Capitalei, într-un apartament dintr-o casă veche, pentru care plătește o chirie de 50 de euro.

Cum arată apartamentul în care locuiește Nicușor Dan

Din fotografii  se poate observa că soții Dan sunt iubitori de cultură, pentru că au o bibliotecă impresionantă încărcată cu sute de cărți. De asemenea, primarul Bucureștiului are și un birou încărcat, în timp ce restul camerelor sunt încărcate de jucăriile micuței Aheea.

Nicușor Dan s-a născut în Făgăraș, și este un activist civic și matematician român, inițiator și fost președinte al partidului Uniunea Salvați România. Acesta a candidat pentru funcția de primar general al Bucureștiului din anul 2012 și la alegerile locale din 2016, iar din decembrie 2016, acesta a fost deputat de București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: