Redactia.ro
Home » Știri » Cine este și cum arată soția lui Nicușor Dan? Ce profesie are Mirabela Grădinaru

Cine este și cum arată soția lui Nicușor Dan? Ce profesie are Mirabela Grădinaru

Nicușor Dan (alianța PNL – USR PLUS) este de astăzi primarul capitalei, cu aproximativ 42% din voturile alegătorilor, însă puțînă lume știe detalii despre viață privată a fostului activist. Discret în ceea ce privesta viața sa, Nicușor Dan a încercat pe cât posibil să nu își expună familia. Cu toate acestea, Nicușor Dan venit la vot împreună cu soția sa, Mirela Grădinaru, și fiica acestora, în vârstă de 4 ani.

Cine este Mirela Grădinaru și cu ce se ocupă

Deși nu este o prezența constantă în lumina reflectoarelor, Mirela Grădinaru, soția lui Nicușor Dan, noul primar al Bucureștiului, se poate mândri cu un job ce oferă o stabilitate financiară destul de bună. Astfel că, aceasta este manager într-o binecunoscută companie auto ce activează în România, asa cum relateaza si cei de la Evenimentul Zilei. Sosită în București pentru studiile superioare, Mirela Grădinaru, originară din Vaslui, are o relație de câțiva ani cu fostul consilier al municipiului București, actualmente primar. Cei doi au o fetiță în vârstă de 4 ani, cu care s-au prezentat la vot în cartierul Militari unde se află reședința acestora.

„Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de cumetri, de nași”

Intențiile noului primar sunt destul de clare, după cum a mărturisit Nicușor Dan la ieșirea de la urne: „Aștept de mult votul ăsta, am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de cumetri, de nași, de fini, de prieteni care au ținut în subdezvoltare orașul. Nu au fost în stare de rezolve apa caldă, nu mai vorbesc de trafic și poluare.”

Tot acesta declarat că Bucureștiul are un potențial extraordinar și că poate fi schimbat în bine. „După aceste alegeri sunt convins că tot acest potențial de muncă și de creativitate poate să fie pus în slujba bucureștenilor de toate generațiile, în slujba familiilor care n-au avut parte de infrastructura școlară de care au nevoie, în slujba oamenilor în vârstă, care și-au văzut copiii și nepoții plecând din orașul ăsta. Competiția asta electorală este una de valori, între adevăr și minciună, între competență și incompetență, între cinste și corupție, între decentă și superficialitate fudulă”, a conchis Nicușor Dan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: