Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Mihaela Coserariu face furori pe Internet

Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Mihaela Coserariu face furori pe Internet

GALERIE FOTO (2)

Mihaela Coșerariu face senzație pe Internet, cu postazele fierbinți în care se arată urmăritorilor ei. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a dezbrăcat nu doar de inhibiții.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu are 45 de ani, însă se simte ca o adolescentă când vine vorba de distracție! Ea s-a postat într-o ținută sumară, în pantaloni scurți și sutien, în timp ce dansa pentru urmăritorii ei.

Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Mihaela Coșerariu are mii de urmăritori, așa că show-ul a fost pe măsură. Cu siguranță, fanii s-au bucurat de imaginile în care fosta soție a prezentatorului TV își onduia formele apetisante. Mihaela Coșerariu a fost prima soție a lui Mădălin Ionescu, ea fiind cea cu care prezentatorul TV a fost căsătorit timp de 14 ani!

Cum s-a despărțit Mădălin Ionescu de soția sa

Zvonurile despre idila dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au apărut la vremea respectivă, însă Mădălin a negat orice informație legată de faptul că și-ar fi înșela soția.
Mădălin Ionescu a făcut câteva declarații despre acest subiect.

„Îmi e greu să vorbesc despre noi, dar o fac din respect pentru publicul meu fidel. Vorbesc acum şi pentru că am acordul Mihaelei, soţia mea. Ştiu că în România pare anormal ca un cuplu să se poată separa amiabil. Cred că vor căuta scheleţi în dulap şi de aceea fac aceste clarificări încă de la început”, a mărturisit atunci Mădălin Ionescu.

„Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare”, a mai explicat prezentatorul TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: